Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Yapı Kataloğu’ndan Yeni Vaka İncelemesi:  Goldsun Elite ile Açık Alan Isıtmasında  Estetik, Verim ve Konfor Bir Arada

Yapı Kataloğu’ndan Yeni Vaka İncelemesi: Goldsun Elite ile Açık Alan Isıtmasında Estetik, Verim ve Konfor Bir Arada

Yapı Kataloğu, yeni vaka incelemesinde gelişen ve değişen ihtiyaçlara göre ürün gamını genişleten Çukurova Isı'nın Goldsun Elite ürününü incelemek için mimar Efe Urgunlu ile Noir Suadiye tasarımı hakkında bir söyleşi gerçekleştirdi. Yeme içme mekânlarındaki açık alan, yarı açık alan, kapalı alan dengesi ve bu alanların konfor koşulları, "Goldsun Elite ile Açık Alan Isıtmasında Estetik, Verim ve Konfor Bir Arada" vaka analizinde ele alındı.

Noir Suadiye’nin neredeyse sadece bahçeden oluşan bir proje olduğunu ve Goldsun Elite gibi bir çözüm bulunmadığı takdirde, özellikle kış aylarında konfor şartlarını sağlayamacaklarını belirten Efe Urgunlu sözlerine şöyle devam etti: 

"Goldsun Elite Seramik Plakalı Radyant Isıtıcılar, insanların mekânı kullanmasını sağladı. Kapalı iç alanın çok kısıtlı olması nedeniyle, Noir Suadiye açık alan ısıtmasına en güzel örnek. Ayrıca ısıtıcılar akşam yandığı zaman oluşan kırmızı ışıkta ortama bir ambiyans katıyor, güzel oluyor. Biraz da ışık insanlarda sıcak bir ortam hissi oluşturuyor aslında."

Yayına ulaşmak için lütfen TIKLAYIN.