Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Yaşayan Mutfakların Yenilikçi Yüzü Kale’den Türkiye’nin İlk Porselen Tezgahı T-One

Yaşayan Mutfakların Yenilikçi Yüzü Kale’den Türkiye’nin İlk Porselen Tezgahı T-One

Türkiye’nin ilk ve tek porselen tezgahı T-One, mutfakta geçirilen her anı mükemmele dönüştürüyor. İnovasyonun, estetiğin, ileri teknoloji ve performansın birleşimi olan T-One Porselen Tezgah; çizilmeyen, leke tutmayan, aşırı sıcak ve soğuktan etkilenmeyen dayanıklı ve estetik yüzeyi ile mutfaklara yeni bir yorum getiriyor.

Sınır tanımayan yeni boyut, üstün teknolojiler ve eşsiz yüzeyler

Teknoloji ve inovasyonu tasarımla buluşturan T-One Porselen Tezgah; 162x323 cm yeni ebat ve 12mm - 20 mm kalınlık seçenekleriyle sınırları ortadan kaldırarak, profesyonellerin ve dekorasyon tutkunlarının hayallerine göre şekilleniyor.

Sürdürülebilir üretim teknolojileriyle tasarlanan T-One, hammadde ve enerji kaynaklarını verimli kullanarak çevreci mekanlarda yer alıyor. Antibakteriyel yüzeyiyle daha az temizlik malzemesiyle maksimum hijyen ortamı sağlarken, sağlıklı ve doğa dostu yaşam alanları tasarlıyor.

Her mutfağın tonuna uygun bir T-One var

Decotech, Bodytech, Flowtech, Glowtech, Formtech, V-Intech, Openbook olmak üzere 7 farklı üretim teknolojisine sahip ve aynı zamanda mermer, taş, çimento, metal, düz renkler gibi tipolojilerden oluşan T-One Porselen Tezgah, yüzlerce ürün alternatifinin yanı sıra tasarımı kişiselleştirebilme seçeneği sunuyor. 

T-One'ın geniş renk ve desen seçenekleriyle her tarza uygun tezgahlarını keşfederek, hayallerinizdeki mutfağınız için en uygun seçimi yapabilirsiniz.

Ünlü şeflerin tercihi: T-One Porselen Tezgah ile mutfaklar sınıf atlıyor

T-One Porselen Tezgah, mutfakta dönüşüm yaratıyor. Üstün özellikleriyle, Türkiye’nin ünlü şeflerinin de tercihi haline gelen T-One Porselen Tezgah, estetik detayları ve işlevselliğiyle mutfak deneyimini baştan aşağıya değiştiriyor.

Hem ev kullanımı hem de endüstriyel mutfaklar için ideal olan T-One Porselen Tezgah’ın geniş ve özel yüzey alanı rahat bir çalışma bir zemini sağlarken, çizilme derdi olmadan her türlü yiyeceği kesmeye olanak tanıyor. İz bırakmaması ve darbelere karşı sağlam yapısıyla da fırın veya ocaktan alınan pişirme kabı doğrudan tezgaha koyulabiliyor, istenilen temizlik ürünleriyle kolayca temizlenebiliyor.