Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Serge Ferrari - 29. Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri | Stratejik Partner

Serge Ferrari - 29. Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri | Stratejik Partner

Serge Ferrari’yi kısaca tanıtmanızı rica edeceğim. Hangi alanlarda faaliyet gösteriyorsunuz ve hangi ürün/hizmetleri sunuyorsunuz?

Serge Ferrari 1973 yılında Fransa’da kurulmuştur. Merkez fabrikalarımız Lyon şehrine yakın La Tour du Pin bölgesindedir. Üretimimiz Fransa, Almanya, İtalya ve İsviçre fabrikalarımızda gerçekleşmektedir. Üretimini gerçekleştirdiğimiz ürünlerin birçoğu 100% geri dönüştürülebilir ve çevre dostu ürünlerdir. Serge Ferrari bugün 90’i aşkın ülkede 1000’den fazla çalışanı ile pazar lideri olarak üretim, pazarlama, satış ve dağıtım faaliyetlerinde bulunmaktadır. Firmamız son yıllarda halka açık bir şekilde faaliyetlerini sürdürmekte ve Paris borsasında işlem görmektedir.

Esnek kompozit tekstil ürünler olmak üzere; çatı ve cephe sektörüne, stadyum ve spor kompleksleri projelerine, iç ve dış mekân güneş kontrol ve gölgelendirme sektörüne, asma-germe sistemlerine, iç mekân akustik uygulamalara, modüler sistemlere, yat ve marin sektörüne, iç ve dış mekân mobilya sektörüne ve askeri uygulamalara yönelik ürünlerle, 13 ayrı sektör için üretim gerçekleştiriyoruz. Bu ürünler kalınlık, renk, en ve boylardaki farklılıkları düşünüldüğünde 4000’den fazla çeşitlilikte alternatif sunuyoruz. 

Serge Ferrari’nin misyonu / vizyonu nedir? Bu değerler doğrultusunda hangi projelere öncelik veriyorsunuz? 

Hedefimiz, daha az doğal kaynak kullanımı için çevreye duyarlı ve dayanıklı, inşaat sektörüne yönelik uzun yıllar aynı performansı verebilecek ürünler üretmektir. 

Serge Ferrari Group’un AR-GE departmanı, işlevsel, estetik ve dayanıklı malzemeler tasarlamak ve hafif mimari çözümler geliştirmek için birden fazla konuda (alev yürütmezlik, geri dönüştürülmüş malzemelerin payını artırma, PVC alternatifleri, doğal elyafların birleştirilmesi, akıllı tekstiller vb.) araştırma ve geliştirme faaliyetlerine devam etmektedir.

29. Altın Çekül Ödül Töreni & Paralel Etkinlikler’e olan katkılarınız ve bu tür etkinliklerin sektörünüz için önemini nasıl değerlendiriyorsunuz?

Serge Ferrari Türkiye olarak, 29. Altın Çekül Ödül Töreni’ne ana sponsorlardan birisi olarak destek vermek ve o gün katılımcı firmalar ve ziyaretçilerle beraber o ortamda bulunmak bizler için önemliydi. Altın Çekül ödülleri, kaliteli projelere ve proje sahiplerine verilen ödüller ile sektörün görünürlüğünü arttırıyor. Bu, yenilikçiliği teşvik etmek açısından da önemlidir. Bunlara ek olarak, sektör profesyonelleri ile bir araya gelerek, bilgi paylaşımı yapmak, iş birliğini arttırmak, güçlü ilişkiler kurulmasına teşvik ediyor. Bizler de üretimini gerçekleştirdiğimiz ürünlerin bilinirliğini arttırarak, sektördeki profesyonellerin ve paydaşlarımızın elini güçlendirdiğimizi düşünüyoruz.