Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
DKM - 29. Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri | Stratejik Partner

DKM - 29. Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri | Stratejik Partner

DKM İnşaat ve Danışmanlık’ı kısaca tanıtmanızı rica edeceğim. Hangi alanlarda faaliyet gösteriyorsunuz ve hangi ürün/hizmetleri sunuyorsunuz?

DKM İnşaat ve Danışmanlık olarak faaliyet alanlarımız ses yalıtımı, titreşim kontrolü, çevresel gürültü kontrolü ve sismik koruma çözümlerini üretmek, projelendirmek ve uygulamak. 20 yılı aşkın bir süredir sektördeyiz. Uzun yıllar boyu edindiğimiz deneyimle beraber danışmanlık, güçlü bir üretim ve uygulama hizmetleri sunuyoruz. 

DKM İnşaat ve Danışmanlık’ın misyonu / vizyonu nedir? Bu değerler doğrultusunda hangi projelere öncelik veriyorsunuz? 

Sürdürülebilir bir gelecek için çağın ihtiyaçlarını karşılayan çözümler üretiyor, hammaddelerimizi kullanım ömrünü tamamlamış atıklardan elde ederek yüksek kaliteli ürünlere dönüştürüyoruz. Değişen dünyanın farkında hareket ederek, yaşam kalitesini arttırmayı ve güvenli mekanlar yaratmayı hedefliyoruz. Sismik koruma, titreşim kontrolü ve ses yalıtımı alanlarında AR-GE ve inovasyon çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz.

29. Altın Çekül Ödül Töreni & Paralel Etkinlikler’e olan katkılarınız ve bu tür etkinliklerin sektörünüz için önemini nasıl değerlendiriyorsunuz?

29 yıldır sektör paydaşlarını bir araya getiren Yapı Kataloğu ve Altın Çekül, fiziksel olarak bir araya gelmemiz için fırsatlar yaratıyor. Sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri yakından görebildiğimiz ve sektörün mevcut hali hakkında biz paydaşları güncel tutan bu etkinliklerin firmalar, mimarlar ve mühendisler için önemli olduğunu düşünüyorum.