Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Yapıda Yenilikçi Ürün Kategorisi’nde Teşvik Ödülü Kazanan  Supreme Gömme Rezervuar’ı Bien’den Dinliyoruz!

Yapıda Yenilikçi Ürün Kategorisi’nde Teşvik Ödülü Kazanan Supreme Gömme Rezervuar’ı Bien’den Dinliyoruz!

Öncelikle Yapı Kataloğu olarak kazandığınız ödül için hem sizi hem de ekibinizi tebrik ederiz! Bien Banyo’yu kısaca tanıtmanızı rica edeceğim. 

Bien Banyo Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, enerji, turizm, sigorta ve yapı malzemeleri sektörlerinde faaliyet gösteren Ercan Şirketler Topluluğu’nun kuruluşudur. Üretiminde son teknolojik yenilikleri kullanan Bien Banyo, geniş bir ürün yelpazesiyle faaliyette bulunmaktadır. Bien Banyo’nun ürün yelpazesinde ıslak mekânlara yönelik ürünler, seramik sağlık gereçleri, armatürler, gömme rezervuar, tamamlayıcı ürünler ve banyo aksesuarları yer almaktadır.

Bize Supreme Gömme Rezervuar hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Ürünün hikâyesini dinlemeyi çok isteriz. 

Supreme Gömme Rezervuar’ın geliştirilmesinde yer alan AR-GE ekibimiz sektörün farklı firmalarında uzunca süre çalışmış bir kadrodan oluşmaktadır. Yola ilk çıkışımızda, “Öyle bir ürün yapmalıyız ki, diğer ürünlerden farklılığımızı ortaya koymalıyız” dedik. Bu maksatla, toplam bir sene süren çalışmalarımız sonucu bugün gururla üretmekte olduğumuz Supreme Gömme Rezervuar’ın 11 adet patenti mevcuttur. 

Supreme Gömme Rezervuar ile ilgili inovatif özellikler nelerdir? Ürünün sektörde farklılaşmasını sağlayanlar nelerdir?

11 adet patente sahip Supreme Gömme Rezervuar tesisat ustası dostu bir ürün. Ürünümüzü bir usta takriben beş dakika içinde monte edebilmektedir. Böylesine kolay kurulum sağlayan Supreme Gömme Rezervuar’ın, inovatif aktüatör paneli ise sektörde farklılığımızı ortaya koyan bir diğer özelliktir. Lineer tahrik rodları, mekanizmayı panelin yatay orta ekseninde lineer olarak tahrik eder. Buton pozisyonları açısından estetik olarak dengelidir. Butona uygulanan yük aynı eksende mekanizmaya aktarılmaktadır. Swing tahrik rodları, mekanizmayı panelin alt kısmından swing hareket ile tahrik eder. Mekanizma panelinin çok fonksiyonlu oluşu, aktuvatör paneli tasarım olasılıkları sınırlarının oldukça geniş olması açısından büyük bir avantaj sağlar. Aynı zamanda tüm olası aktuvatör panellerimiz, tüm gömme rezervuar konfigürasyonlarımız ile (elektromekanik sistemler hariç) uyumludur. Aktuvatör panelleri standart bası yayları ile milyonlarca çevrim sağlar ve uzun ömürlüdür. Ayrıca ürünün üzerindeki QR kodlar sayesinde “Easy Learn” uygulaması ile ürün ve parçaların montajı konusunda küçük videolara kısa sürede ulaşılabilmektedir.

Son olarak, Altın Çekül Ödül Süreci’ni ve Yapı Kataloğu ile ilgili düşüncelerinizi paylaşır mısınız?

Altın Çekül Ödülleri, yapı sektörünün inovatif gelişimi ve süreci açısından Türkiye’deki en değerli mihenk taşıdır. Yapı Kataloğu’nun bu kapsamda sektörü desteklemesi, bir araya getirmesi ve bu süreçleri yönetmesi de çok kıymetli bir misyondur.