Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Burak Alüminyum’u Yakından Tanıyoruz

Burak Alüminyum’u Yakından Tanıyoruz

Bugün Burak Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş., ekstrüzyon üretiminin yanı sıra  proje odaklı cephe giydirme, kapı-pencere ve sürme sistemleri tasarlayıp üretimini yapmaktadır. Burak Alüminyum’un İstanbul ve Ankara’da satış ofisleri bulunmaktadır.

İstanbul Finans Merkezi

Burak Alüminyum Ar-Ge Ekibiyle Projeye Özel Sistemler Tasarlamaktadır

Firma, havalimanı, ofis, hastane, konut gibi projelerde mevcut mimari sistemler ile hizmet vermenin yanı sıra Ar-Ge ekibi ile o projeye özel sistem tasarlayarak butik çalışmalar da yapmaktadır. Bu sayede proje ortaklarıyla beklenen optimum tasarım, dayanıklılık ve fiyat verimliliğini yakalama şansı elde etmeye çalışmaktadır.

Burak Alüminyum ürün geliştirme departmanı tarafından hazırlanan mimari sistemler, bağımsız test kuruluşlarınca raporlanmış yüksek termal ve hava-su sızdırmazlık değerlerinin yanında kolay uygulanabilir yenilikçi çözümleriyle de sektörde zirvede yer alan ürün gamını oluşturma hedefine emin adımlarla ilerlemektedir.

Burak Alüminyum 5 Kıtada 70 Ülkeye İhracat Gerçekleştirmektedir

Burak Alüminyum sadece Türkiye sınırları içerisinde kalmamış, yurtdışına da ürünlerini ihraç etmiştir. İlk ihracatını Arnavutluk’a yapmış, sonrasında Afrika ve Avrupa Birliği bölgesinde yoğun fuar katılımı ve seyahatleri ile ihracat açısından önemli bir açılım fırsatı yakalamıştır. Bu sayede Burak Alüminyum 5 kıtada 70 ülkeye ihracat yapmakta olup ağırlıklı olarak AB ve Amerika ile çalışmaktadır. Bunun yanı sıra Afrika, Körfez ülkeleri, Türk Cumhuriyetleri ve Balkan ülkelerine de ihracatı bulunmaktadır. Burak Alüminyum, yurt içi ve yurt dışında, şirketin yenilikçi vizyonu doğrultusunda, özgün fikirlerini yansıtan birçok uygulama projesini referanslarına dahil etmiştir.

  

Burak Alüminyum’un verdiği hizmetleri iki başlık altında toplayabiliriz:

  1. Alüminyum ekstrüzyondan elde edilen profiller,
  2. Üzerinde mekanik ve yüzey işlem yapılan endüstriyel kullanıma sahip ürünler. Örnek olarak solar panel parçaları, otomotiv parçaları, ısıtma-soğutma sektöründe kullanılan parçalar verilebilir.

Firmanın ürün tasarımı konusundaki genel amacı daha çekici, imalat ve montaj açısından ise daha kolay işlenebilen mimari sistemler meydana getirmektir. Endüstriyel açıdan amaçları ise, partnerlerinin ihtiyaç duyduğu alüminyum profilden mamul ürünlerin tasarımlarını optimum düzeyde tutarak hem maliyetlerini düşürmeye çalışmak hem de istenen evsafta üretim yapmaktır.

Cer İstanbul

Doğru Çözümlenmiş Mimari Sistemleri Sayesinde Enerji Verimli ve Uzun Ömürlü Ürünler

Burak Alüminyum tarafından sunulan mimari sistemlerin doğru çözümlenmiş şık tasarımı, su sızdırmazlık özelliği ve yüksek ısı performans değerleri sayesinde enerji verimli ve uzun ömürlü ürünler elde edilmektedir. Ayrıca kolay uygulama ve doğru montaj konusunda Burak Alüminyum sistemleri kendini ön plana çıkarmaktadır.

Burak Alüminyum, AB Çevre, Kalite ve Yönetim Standartlarına Uygun Olarak Çalışmalarını Devam Ettirmektedir

Burak Alüminyum, AB’de geçerli tüm çevre,  kalite ve yönetim sistemi belgelerine sahiptir ve bu anlayışla çalışmalarını devam ettirmektedir. Bunun yanında personel eğitim faaliyetlerini sürekli devam ettirmekte ve müşterileri ile partner ilişkisi içerisinde ve karşılıklı çözüm odaklı bir anlayışla çalışmalarını sürdürmektedir.

Sektörde Burak Alüminyum’u diğer firmalardan ayıran en önemli özelliklerden biri Ar-Ge çalışmaları olarak öne çıkmaktadır. Burak Alüminyum ailesi Ar-Ge ve ihracat çalışmalarının bir hedefi de ülkemizi hem istihdam hem de ekonomik olarak kalkındırmaktır.