Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Az Çoktur!

Az Çoktur!

Norm Architects tarafından tasarlanan mimari Kaide bu minimalist tavrın, zamansızlığın ve yönsüzlüğün dışavurumu olarak hayat bulur.

Heykelsi bir parça olarak tasarlanan eser, üzerinde duran nesneleri vurgulayarak çok yönlü işleve sahiptir. Bilenmiş Plinth mermer, herhangi bir alanı yükseltmek için bir incelik ve zarafet havası taşır.

Kaidenin zemin ile kurduğu süpürgelik ilişkisi, basit gölge oyunlarını ve eserin zeminden kopuk yüzer hissini beraberinde taşır. Audo Copenhagen, basit şekiller ve mümkün olan en yüksek kalite kontrolünü kullanarak mermerin kendi adına konuşmasını sağlar.

Plinth mermerinin tamamı Portekiz'deki küçük bir fabrikada el yapımı ile üretilir. Özenle seçilmiş mermerin her bir parçası, kenarların mükemmel bir şekilde hizalanmasını sağlamak için elle birleştirilir. Sonuç, şekil ve kalite açısından tutarlı, ebru desenlerinde benzersiz harmoniye sahiptir. Kırılma indeksi düşük malzeme, ışığın düşmüş olduğu yüzeyde birkaç milimetre girmesine izin vererek Kaideye canlılık havası verir. Bu sayede, mermerin doğallığı görsel kimliğinde ön planda tutularak her parçada merak uyandıran bir kontrast oluşturur. 

Sonuç olarak, tasarımcı doğal malzemelerden biri olan mermeri etkileyici bir karaktere büründürerek, etkileyici gücünü artırır. Bu sayede malzeme karakteri vurgulanırken, tasarımı küçük dokunuşlarla doğal harmoninin bir parçası haline getirir.

__________________

Kaynakça:
https://www.archdaily.com/catalog/us/products/32139/pedestal-plinth-menu?ad_source=neufert&ad_medium=gallery&ad_name=close-gallery