Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
2023 Tavan Tasarım Trendleri

2023 Tavan Tasarım Trendleri

1. Genişletilmiş Metal Asma Tavan | MESH

MESH genişletilmiş metal tavanlar özellikle geniş ve serbest tavan kesitlerinin olduğu çeşitli bina türlerinde ideal çözümdür. Genişletilmiş metal tavanlar, akustik olarak nötrdür. Bu tavan hem emilim hem de ses yalıtımı açısından mükemmel akustik performanslar sunar. Sık göz aralıkları sayesinde son derece havadar ve modern bir görünüme sahiptir. Genişletilmiş metal tavanın açık ve kapalı yönünü kendiniz belirleyebilir ve bu sayede istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz.

2. Metal Açık Tavan | LIVA

LIVA çok yönlü açık hücreli tavan ikna edici derecede havadar ve homojen bir görünüme sahiptir. Farklı yüksekliklerde birleştirilebilen, birbirine dik açılarda yerleştirilmiş alüminyum panjurlar tavanda dinamik bir görünüm oluşturur ve birçok tasarım seçeneği yaratır .

3. Dekoratif Asma Tavan Sistemleri | DOMUS®

DOMUS® kavisli metal asma sistemi, yeni mimari trendler için mükemmel bir çözümdür. DOMUS® tavan elementleri farklı eğri formlarda (tonoz tiplerinde) da kullanılabilir. Elementlerin kenarlarına uzunluğuna göre yerleştirilen olaklar güçlendirici sayesinde uzun ömürlülük ile tam bir şekillendirme garantilenir. DOMUS® düz veya perforeli çelik veya alüminyum tavan elementi olarak kullanılabilir. Bu tavan elementleri genişletilmiş metal ve WAVE® 16-76 sistemleri ile harika estetik uyumluluk gösterir.

4. Dekoratif Asma Tavan Sistemleri | FLUID®-C

FLUID® ailesi sadece birkaç farklı eleman kullanarak yeni bir tavan dizaynı yaratır ve akıcı üç boyutlu bakış açısıyla değişmez geleneksel tavanları denkleştirir.

5. Ayna Tavan | Duroplan

Durlum, farklı eloksal yüzey ve parlaklık seviyelerine göre asma tavan üretimi yapabilmektedir. Tamamen mimarı ve teknik özelliğe hitap eden ürünler projeye özel ölçü ve askı sistemleri ile üretilebilmektedir. Ayna veya parlak yüzeyli tavanlar genelde gün ışığını reflekte ve maksimum derecede mekanın içine girmesini sağlar ve aynı zamanda mekanları ferahlatır.

6. Metal Tavan Sistemi | dur-SOLO®

Durlum'un dur-SOLO® ada tavanları ile modern mimaride işlevselliği ve yaratıcılığı bir arada görülmekte. Projenizin gereksinimlerine bağlı olarak, farklı modül büyüklükleri ile çok sayıdaki işlevsel ve optik uygulama dur-SOLO® ile mümkündür. dur-SOLO® ışığı yeniden yönlendirmek için bir yansıma yüzeyi olarak da kullanılabilir. Ayrıca dur-SOLO® optimum akustik özelliklere sahip olmakla ses emilimi sayesinde gürültü seviyesini azaltır. dur-SOLO® soğutma kapasitesine bağlı olarak isteğe göre soğutulmuş bir tavan olarak da tasarlanabilir.

7. Işık Entegreli Dekoratif Tavan Sistemi | TOMEO-R®- LUMEO® R

TOMEO-R® metalden oluşan yuvarlak bir tavan elementi olarak LUMEO® R- ışık yüzeyi ile kombine edilen bir sistemdir. Tasarıma ayrı bir hava katan TOMEO-R® renkli bireysel motifler ile veya metin baskıları ile farklı yüzeyler üzerine elde edinilebilir. Arzulanan boyut ve tasarımları ile her mekâna uygundur.

8. Dekoratif Asma Tavan Sistemleri | TICELL - N

Metal açık tavan TICELL - N, her projeye metalik özelliği ile yaşam alanına karakteristik bir çözüm sunar. Özel bir işlem sayesinde alüminyum yüzeyler, ışık akışını yansıtacak şekilde yapılanmıştır. Teknik bağlantıların, tavan boşluğunda etkili bir şekilde kaybolmasını sağlayacak maksimum şeffaflığı garanti eder.

9. Metal Tavan Sistemi | LOOP®

Durlum’un inovatif metal tavanı LOOP® açık bir alüminyum tavan sistemi olup, yuvarlak şekli ile kendisini diğer tavanlardan ayırır. Sıra şeklinde boşlukları ile kesintisiz bir tavan görünümü vermektedir.