Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Kastamonu Entegre'den Yeni Geniş Parke Serisi: Floorpan Street

Kastamonu Entegre'den Yeni Geniş Parke Serisi: Floorpan Street

Ahşabın sıcaklığını iç mekânlara taşıyarak doğadan hayata köprü olan Kastamonu Entegre, çevre dostu yollarla üretilen EPD belgeli Floorpan laminat parke koleksiyonunu yeni dekorlarla genişletmeye devam ediyor. Parke modasında son trendleri yaşam alanlarına taşıyan Kastamonu Entegre’nin yeni laminat parke serisi Floorpan Street kullanıcıların beğenisine sunuldu. Her adımda ferahlık ve özgürlük sunan Floorpan Street Viamonte, Capel, Lombard, Larambla, Vilakazi ve Stradun olmak üzere 6 dekordan oluşuyor. 

Tüm Floorpan laminat parkeler gibi Hijyen+ özelliğine sahip olan Street serisi, 24 saat içerisinde zeminde görülmesi beklenen bakteriyel aktiviteyi yüzde 99,9’a kadar engelleyerek bakteri ve mikroplara karşı etkin koruma sağlıyor. Ayakkabılardan, dökülen sıvılardan, evcil hayvanlardan ve başka kaynaklardan parkeye taşınan mikroplar bu teknoloji sayesinde çoğalamıyor.

Ürünlerin içeriğinde sağlığa ve çevreye zararlı herhangi bir kimyasal madde bulunmadığını belgeleyen “Blue Angel” sertifikasına Türkiye’den sahip ilk laminat parke markası olan Floorpan, Street serisi ile suya ve neme karşı 48 saat boyunca üstün donanım ve koruma sağlıyor. 

Çizilmeye, aşınmaya, noktasal darbelere, UV ışınlarına ve sigara ateşine karşı dayanıklı yapısıyla dikkat çeken, lekelerden etkilenmeyen, kolay temizlenebilen ve zeminden ısıtmaya uygun tasarıma sahip Floorpan Street, 15 yıl kullanım garantisi sunuyor.

Daha geniş, daha zarif

Avrupa standartlarında 32. sınıf AC4 seçeneğiyle 8 mm kalınlıkta üretilen, aşınmaya karşı dirençli ve taşıma gücü yüksek Floorpan Street,  geniş boyutlarıyla da mekânlara özgün bir estetik katıyor.  

249 mm genişliğiyle orta segmentteki (medium) parkelere göre yüzde 20-25 oranında daha hızlı parke döşenmesine imkân vererek ustalara önemli bir kolaylık sağlayan Street, bütünleşik yüzey görünümü ve zarif duruşuyla da kullanıcılara estetik bir seçenek sunuyor.