Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Bosch Home Comfort Group’un RenewTogether Buluşmalarının Son Konuğu, Elif Ergu

Bosch Home Comfort Group’un RenewTogether Buluşmalarının Son Konuğu, Elif Ergu

İklimlendirme sektöründe sürdürülebilirlik konusunda düşünce ve eylem lideri olan Bosch Home Comfort Group Türkiye, “Sürdürülebilir yeşil yaşam ve mavi gezegenimizin geleceği için birlikte yenileniyoruz” ana söylemiyle başlattığı RenewTogether vizyonunun, tüm paydaşlar nezdinde etkisini artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu amaçla hayata geçirilen video buluşmalarının sonuncusuna gazeteci-yazar Elif Ergu katıldı.

Projenin moderatörlüğünü üstlenen Oben Akyol’un yönetiminde, Bosch Home Comfort Group Türkiye, Ortadoğu, Kafkasya ve Orta Asya Satış Genel Müdürü Kıvanç Arman’ın da katılımıyla gerçekleşen söyleşide, şirketin küresel RenewTogether vizyonunun üç temel aksından biri olan ‘Toplum (Society) başlığı altında doğal kaynakları korumak için bireylerin üzerine düşen sorumlulukların yanı sıra kurumların toplumda çevre bilincini artırmak adına üstlenmesi gereken roller konuşuldu. 

Yaratıcı ve yenilikçi çözümlerle bugünkü ve gelecek nesiller için daha yeşil ve yaşanabilir bir dünya inşa etme hedefine katkı sunan Bosch Home Comfort Group, RenewTogether vizyonu kapsamında, çevre ve iklim alanında Ekoloji (Ecology), Sürdürülebilir İnovasyon (Sustainovation) ve son kullanıcıya yönelik olarak Toplum (Society) başlıklarında projeler hayata geçiriyor.

Elif Ergu’nun konuk olduğu söyleşinin yanı sıra RenewTogether Buluşmalarına daha önce katılan meteorolog Bünyamin Sürmeli ve ekonomist Hakan Güldağ ile yapılan söyleşiler, Bosch Home Comfort Group’un kurumsal Youtube hesabı ‘BoschHomeComfortTR’den izlenebilir.