Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Bien Supreme Gömme Rezervuar ile Altın Çekül Jüri Özel Ödülü’nü Kazandı

Bien Supreme Gömme Rezervuar ile Altın Çekül Jüri Özel Ödülü’nü Kazandı

Yapı Kataloğu çatısı altında, bu yıl 29’uncusu düzenlenen Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’nin kazananları açıklandı. Birbirinden şık ürünleriyle yaşam alanlarına zarafet katan Bien, Supreme Gömme Rezervuar ürünüyle “Yapıda Yenilikçi Ürün” kategorisinde Jüri Teşvik Ödülü’nün sahibi oldu.

İnovatif bakış açısı ve çözümleri,öncü ürünleriyle fark yaratan Bien’in sunduğu Supreme Gömme Rezervuar, yenilikçi özellikleriyle dikkat çekiyor. Rakiplerine kıyasla en çok patente sahip Bien Supreme Gömme Rezervuar’ın 2’si başvuru aşamasında olan 11 ayrı patenti bulunuyor. Geliştirilirken gömme rezervuarlar ve bu ürünlerin uygulamalarıyla birlikte ortaya çıkan dezavantajlar ve sorunların dikkate alındığı Bien Supreme Gömme Rezervuar, duvar-içi ve panel tipi olmak üzere iki ana tür konfigürasyondan oluşuyor. 

Su tasarrufuna katkıda bulunuyor

Özel parça ve sistemler sayesinde hızlı ve kolay monte edilebilen Bien Supreme Gömme Rezervuar, ürünün üzerindeki QR kod yönlendirmeleriyle bir usta tarafından 4,5 dakika içinde monte edebiliyor. Ürün, özel doldurma valfi sayesinde daha sessiz çalışıyor. Ana gövdesi, tank içerisine kolay erişimli ve blokaja karşı dayanıklı olarak tasarlanan ürün, bu sayede darbelere karşı direnç ve yüksek dayanım sağlıyor. Tam ve azaltılmış boşaltma fonksiyonları ise su tasarrufuna katkıda bulunuyor. 

Opsiyonel özel ışıklı sistemi sayesinde servis hizmeti veren kişiye kolaylık sağlıyor

Bien Supreme Gömme Rezervuar’ın servis bakımı sırasında, bir bileşene erişmek, sökmek veya takmak için diğer bileşenlerin sökülmesi ya da takılması gerekmiyor. Ürünün içinde aktuatör paneli söküldüğü andan başlayarak servis müdahalesi tamamlanana kadar otomatik olarak aydınlatabilecek bir sistem bulunuyor. Analog bir elektronik devre tasarımıyla, ortam ışığı gömme rezervuar içine ulaştığında, sistemde bulunan güçlü LED’ler aktive edilerek tank içi aydınlatılıyor. Bu sayede servis hizmeti veren kişiye kolaylık sağlanıyor. Sistem, aktuatör paneli yerine takıldığı anda otomatik olarak aydınlatmayı kapatıyor. Ürünün köprüsüz ve koruyucu kapaksız olarak tasarlanan mekanizma paneli, azaltılmış parça sayısı ile bakım işlemini de kolaylaştırıyor. 8 ayrı gömme rezervuar konfigürasyonu ve 30 ayrı tasarıma sahip aktuatör panelleri bulunan Bien Supreme Gömme Rezervuar, zengin renk ve kaplama opsiyonlarıyla da dikkat çekiyor.