Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Kafe ve Restoranların Açık Alanları için Üstün Isıtma Çözümleri

Kafe ve Restoranların Açık Alanları için Üstün Isıtma Çözümleri

Çukurova Isı’nın Goldsun Elite seramik plakalı radyant ısıtıcıları, Silversun Evo borulu radyant ısıtıcıları; Goldsun Supra Plus ve Goldsun Aqua elektrikli ısıtıcıları, soğuk havalarda mekânlara değer katıyor.   

Yüzde 40’a varan enerji tasarrufu

Estetik ve kullanışlı tasarıma sahip Goldsun Elite seramik plakalı radyant ısıtıcı, üç kademeli yakma sistemi ile kafe ve restoranlarda istenen konfor şartlarını kolayca sağlıyor.

Piyasadaki birçok radyant ısıtıcıda bulunmayan reflektör sayesinde Goldsun Elite seramik plakalı radyant ısıtıcılardan yayılan enerji, havaya değil, mekândaki müşterilere doğru yönlendirilerek, ısı kayıpları önleniyor.

Goldsun Elite serisi ısıtıcılarda, seramik plakaların önüne yerleştirilen ve saydam seramikten üretilen camlar ise karşıdan gelen rüzgâr akımlarını yüzde 100 kesiyor.

Piyasadaki muadillerine göre ısıtmada yüzde 40’a varan enerji tasarrufu sağlayan Goldsun Elite seramik plakalı radyant ısıtıcılar, 1 ila 3 yıl kadar kısa bir sürede kendini amorti ediyor.

Daha verimli ve yoğun ısıtma

Açık alan ısıtmasında konfor ve verimi bir arada sunan doğalgazlı borulu radyant ısıtıcılar ise güneşin dünyamızı ısıttığı gibi infrared (kızılötesi) ışınlarla ısıtma sağlıyor. Silversun Evo borulu radyant ısıtıcının borulardan çıkan ışınların yüzde 99’unu cisimlere yönlendirmesi sayesinde daha verimli ve yoğun ısıtma sağlıyor.

Yağmur altında sorunsuz çalışma özelliği

IP55 su ve toz koruma standartlarına uygun olarak üretilen Goldsun Supra Plus ve Goldsun Aqua serisi elektrikli ısıtıcılar da uzun yıllar açık alanlarda hatta yağmur altında sorunsuzca çalışıyor. 

Goldsun elektrikli ısıtıcıların sahip oldukları yüksek yoğunluklu halojen ampul sayesinde harcanan elektrik enerjisinin yüzde 99’u ısıya dönüştürülerek, standart rezistanslı elektrikli ısıtıcılara göre yüzde 40 daha verimli ısıtıyor.

Ayrıca sahip oldukları dimmer devresi sayesinde de 5 kademeli ısıtma yaparak, konfor şartlarına uygun ısıtma sağlıyor.