Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
İllbruck Akıllı Membran Çözümleri ile  Mükemmel Sızdırmazlık

İllbruck Akıllı Membran Çözümleri ile Mükemmel Sızdırmazlık

Bu ürünler arasında illbruck akıllı membranları teknolojisi ile öne çıkmaktadır.

Akıllı membranlar, uygulandığı bölgede, ortam sıcaklığı ve havada bulunan bağıl neme bağlı olarak buhar geçirgenlik katsayısını yani SD değerini kendiliğinden değiştirir. Böylelilkle iç mekanda hava sızdırmaz dış mekanda nefes alabilen bir yapıya sahip olur.

Dokumasız kumaş teknolojisine sahip bu ürünler, özellikle W1 olarak adlandırılan yüksek su geçirimsizlik sınıfına sahiptir.

Akıllı Membran Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

illbruck Akıllı Membranları değişken SD değerine sahiptir. Bu ürün içeride ve dışarıda kullanıldığında farklı buhar geçirgenlik davranışı sergilemektedir. İçeride yüksek SD değeri, dışarıda düşük SD değeri sağlar. Böylelikle kullanıldığı cephe sisteminde yoğuşma oluşumunu engeller. Twin Aktiv olarak adlandırılan çift yönlü kullanım özelliği sayesinde hem içeride hem de dışarıda aynı ürünü kullanabilirsiniz. Ayrıca kendinden yapışkanlı olması sayesinde ekstra yapıştırıcıya ihtiyaç duymadan çok hızlı uygulama imkanı sunar. illbruck ürün gamı içerisindeki uygun primer ile kullanıldığında -10 dereceden itibaren sorunsuz uygulanabilir. Uygulama sonrasında gevşek olmayan yapısı sayesinde üzeri doğrudan sıvanabilir.

illbruck ME508 Çift Yönlü Doğrama Folyosu

Kendinden Yapışkanlı Membran İç Dış Mekan

ME508, akıllı membran özelliğindedir, iç ve dış mekan kullanılabilir. 1050 Pa yağmur direncine sahip W1 su geçirmezlik sınıfındadır. 9 aya kadar UV dayanımı sunar.

Özellikle ıslak sıva uygulanacak doğrama bağlantı derzlerinin sızdırmazlığı için kullanılır.Güçlü ve güvenilir kendinden yapışkanlı, hemen hemen her türlü malzemeye (ör. duvar, beton, PVC, metal, ahşap ve tüm normal yalıtım malzemeleri (EPS, XPS, PUR sert köpük) yapımayı mümkün kılarak, uygulamayı hızlı ve kolay hale getirir. Değiken sd'den dolayı iç ve dış kısım uygulamaları için uygundur.

  • Hızlı ve kolay uygulama
  • Twin Aktiv özelliği sayesinde iç veya dış ortamda kullanılabilir.
  • Değişlen Sd değeri sayesinde iç mekanda hava sızdırmaz dış mekanda nefes alabilen yapı
  • 1050 Pa Şiddetli Yağmura Direnç
  • W1 sınıfı su geçirmezlik
  • 9 aya kadar UV dayanımı
  • Renovasyon çalışması için uygun
  • Yeniden konumlandırma mümkün, yapışma dayanımı zamanla artar
  • Hava geçirmez.
  • Gevşek olmayan membran, çatlamadan doğrudan sıvanabilir.