Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Bakanların Katılımıyla Creavit Ar – Ge Merkezi Açıldı!

Bakanların Katılımıyla Creavit Ar – Ge Merkezi Açıldı!

Creavit, Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde 1.000 metrekare alanda hizmete giren merkeziyle; yenilikçi bakış açısını, ileri teknoloji ile birleştirerek yeni pazarlara ulaştırmayı hedefliyor. İnovatif ekipmanlarla donatılan Ar – Ge Merkezi’nin tamamlanmış 7, devam eden 3 projesi bulunuyor.

İnsan ve Çevre Odaklı Tasarım Anlayışı: Creavit Ar – Ge Merkezi

Firma, alanında yetkin 29 araştırmacısıyla, sürdürülebilir bakış açısını yüksek konforlu banyo deneyimi ile yaşatmak için Ar – Ge bütçesini artırıyor, teknoloji sistemlerini sürekli güncelliyor. Üretim sürecinde birincil önceliği olan sürdürülebilir teknolojilerin geliştirilmesi için endüstriyel tasarımı üretim ve test aşamalarında etkin bir şekilde kullanıyor. Böylelikle fonksiyonel ve estetik tasarımlı, kişiselleştirilmiş ürünler yaratarak, banyodaki ilerlemeye öncülük eden konumunu güçlendiriyor. Bu anlamda yeni Ar-Ge merkeziyle banyoya dair bütüncül çözümler üretmeye devam ediyor.

Creavit’in tasarım merkezi olma hedefinin bir yansıması olan Ar-Ge merkezi açılışı sırasında konuşma yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır;

“Yeni nesil seramiklerin geliştirilmesi ve seramik atıkların geri dönüşümüne yönelik çalışmalarıyla Ar-Ge merkezimiz Creavit’in inovasyon ve sürdürülebilirlik odaklı büyümesine öncülük edecek.” sözleriyle firmanın yolculuğunu ifade etti.

İnovasyon ve Gelecek için Bir Adım

Firma geleceğe daha güçlü adımlarla ilerlemesine olanak tanıyan Ar-Ge merkeziyle, insan ve çevre odaklı tasarım anlayışını pekiştiriyor. Her geçen gün daha da büyüyen tasarım grubuyla gelişime bir adım daha atıyor.