Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Berk Laminat'ın Türkiye Stok Renk Koleksiyonu ile Yenilikleri Keşfedin!

Berk Laminat'ın Türkiye Stok Renk Koleksiyonu ile Yenilikleri Keşfedin!

Berk Laminat kartelasında yer alan her ürün yeni teknoloji ve yeni trendlerin takibi ile oluşuyor. Her ürün için seçilen renk, doku, cins, kalınlık, ebat nitelik ve teknik altyapı profesyoneldir; Berk Laminat’ın bilgi, tecrübe ve üstün hizmet anlayışını yansıtır.

Stoklu metal laminatların yüzeyinde gerçek metal materyaller bulunmaktadır. Sunulan tüm ürünler (HPL) yüksek basınç ile üretilmiş dekoratif laminatlardır.

Yeni teknoloji ve yeni ürün olarak sunulan SH yüzeyler metalik efektler ile birleştirilerek stoka alınmıştır; parmak izi bırakmaz, darbe ve çizilme direnci artırılmış ürünlerdir, yüzeyi ipeksidir.

PLUS yüzeyli laminatlar, ışığı soğurarak yumuşak soft mat efektler sunar. Post forming özelliği vardır ve parmak izi tutmazlar.

Kompakt laminatlar iç mekan için ayrı dış mekan ve dış cephe ve mekanlar için ayrı olarak üretilir. İç mekan için kalınlıklar 2 – 4 – 6 – 8 – 10 – 12 – 14 – 16 – 18 – 20 mm arasında, dış mekan için kalınlıklar 6 – 8 – 10 mm arasındadır.

Ayna efektli laminatlar ve manyetik yazı tahtası laminatları Almanya Dekodur firmasının ürünleridir ve geniş bir yelpazeye sahiptir (bakır, kalay, paslanmaz çelik, alüminyum, altın).

Tüm laminantlar overlay kaplıdır. Parlak laminatlar 0.8 ve 0.9 mm, balans için kullanılan astar laminantlar 0.6 - 0.7 - 0.8 - 0.9 mm.dir. HPL laminatlar yangın gecikmelidir; yangına iştirak etmez.