Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Tek Katmanlı Cephe Sistemi

Tek Katmanlı Cephe Sistemi

Esneklik, şeffaflık ve ton nitelikleri açısından camdan daha üstün malzemeler kullanan kilitli levhalar her tür cephede ışık ve ısı dinamikleri arasında mükemmel bir denge kurar.

DanPal Yarı Saydam Cepheler  farklı yapı tipleri için çeşitli konfigürasyonlarda sunulan su yalıtımlı yarı saydam sistemlerdir. DanPalon Cephe hafiftir ve darbelere karşı direnç göstererek hava koşullarına karşı mükemmel koruma sağlar. DanPal cephe sistemleri üstün yalıtım özellikleriyle ideal bir ısıl konfor sağlar. Benzersiz yarı saydamlığıyla da ışığı dengeli dağıtarak gözleri rahatlatır.

Mimarların ışıkla oynayabilmesi için bina tasarımı uzmanları ışığın miktarını kontrol edebilir, çeşitli yapı unsurlarını gizleyebilir veya geleneksel katmanlarla bütünleştirerek şaşırtıcı görsel zıtlıklar yaratır. Renk, doku, bitiş ve aydınlatma efektlerinden oluşan geniş yelpazesi ile DanPal, gün boyunca ışıldayan ve geceleri de ışık kutularına dönüşen ilham verici cepheler yaratabilmek için çok sayıda seçenek sunar.

Yarı saydam panel - Üstün ışık yayılımı

Benzersiz yapısı sayesinde cephe paneli doğal ışığı dengeli şekilde geçirir. Gün ışığı mimarisi uygulamalarına özgü tasarımla, kirişlerin birbirine çok yakın olması sayesinde estetik açıdan etkileyici bir görünüm sağlanır.

Benzersiz tasarım esnekliği

Ek yerleri gizlenerek gerektiğinde eğilip bükülebilecek, aynı hizada yüzeyler oluşturulur. Yüksek güvenlikli  çift tırnaklı kilit sistemiyle yük direnci arttırılmıştır.

Güçlü ısı yalıtımı

DanPal Cephe panellerinin benzersiz hücre tasarımıyla mükemmel ısı yalıtımı sağlanır. ‘U’ ve ‘R’ değerlerinde yapılan iyileştirmelerle bir binanın genel enerji verimliliği kayda değer biçimde arttırılır.

_______________

DanPal Neta Mimarlık'ın yenilikçi ve uzman çözüm ortaklığı ile Türkiye'de kullanıcılarla buluşuyor.