Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Creavit’e ve Qua Granite’e Altın Çekül İletişim ve Pazarlama Teşvik Ödülü!

Creavit’e ve Qua Granite’e Altın Çekül İletişim ve Pazarlama Teşvik Ödülü!

Yenilikçi vizyonlarıyla hazırlamış oldukları kampanyalar ve projeler ile sektöre katkıda bulunan sektörün önde gelen firmaları İletişim ve Pazarlama kategorisinde ödüllendirildi.

Creavit’e ait “WQ Akıllı Klozet Reklam Filmi” kampanyası İletişim ve Pazarlama Teşvik Ödülüne layık görüldü.

Firmanın kampanya ile ilgili yaptığı bilgilendirme şöyle:

“Türkiye’nin global banyo markası Creavit olarak 65’i aşkın ülkede ve Türkiye’deki tüketicilerimiz ile en iyiyi buluşturma hedefimizde, WQ Akıllı Klozet iletişim çalışmamızın markamızın tüketici nezdindeki algısını pozitif etkilediğine inanıyoruz. Real-time marketing çalışmamız ile dönemin enerjisine uygun olarak doğru ürün, doğru kanallar ile tüketici karşısına çıktık. Sosyal medya hesaplarımızdaki geri bildirimler, yüksek izlenme oranı (220.000) bu kanaatlerimiz oluşmasını sağlıyor.”

QUA Granite’e ait “sahibinden.com Hedefleme & Viral Reklam Kampanyaları” projesi İletişim ve Pazarlama Teşvik Ödülüne layık görüldü.

Firmanın kampanya ile ilgili yaptığı bilgilendirme şöyle:

“Kampanya mecranın raporlarına göre mecrada yayınlanan sektördeki benzer reklamlara göre %90 daha yüksek tıklanma oranı almıştır. Ek dosyalarda detaylı bilgiler mevcuttur. Qua Granite ürünlerine ilgi duyacak ortalamanın üstünde fiyatlı evlerle ilgilenen kişilere marka bilinirliği oluşturuldu. 10 milyon farklı kişiye gösterilen reklamlar 120 milyon kez gösterim aldılar.

Qua Granite Viral Reklam Kampanyası ile de sahibinden.com mecrasında ilk kez kullanılan bir ilan türü ile viral reklam yapıldı. Yenilenen eve ait görsellerde yer alan ürünler sahibinden ilan bilgileri alanında bağlantı verilerek tanıtıldı.”