Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Parla, Ödülleriyle Parlıyor!

Parla, Ödülleriyle Parlıyor!

Bir asırdan fazla süredir faaliyet gösteren ve şu anda üçüncü kuşak aile şirketi olan Parla, İstanbul Four Seasons, İstanbul Peninsula Otel, İbiza The W Hotel, St Tropez  Cheval Blanc ve Beverly Hills Mandarin Oriental Residences gibi konaklama sektörünün önemli isimlerini içeren proje portföyü ile yüksek kalitede özel yapım mobilyalar üretiyor. Mobilya üretiminde sofistike çizgisiyle öne çıkan Parla, özel projelerden konaklama sektörünün prestijli projelerine, 165’den fazla koleksiyon ürünleri ile geniş bir yelpazede üretim yaparak sektörde adından söz ettiriyor.

Jean-Michel Wilmotte- Palm Daybed

Parla için Jean-Michel Wilmotte tarafından tasarlanan Palm DAYBED, 2024 Ürün Tasarımı kategorisinde Red Dot Tasarım Ödülü'ne ve Elle Dekorasyon 2024 Dış Mekan Ürün kategorisinde EDIDA Ödülü'ne layık görüldü.

Palm koleksiyonunun öne çıkan parçalarından biri olan Daybed, tasarımı ve işçiliği ile dikkat çekmekte olup, yoğun hayatımızdan uzaklaşıp huzur bulmamızı sağlayan ideal bir dış mekan ürünüdür.

Kilit Taşı Tasarım – Fau A Sandalye

Fau A Sandalye , uluslararası ödüllü tasarım stüdyosu Kilit Taşı Tasarım’ın Tasarım Direktörü Kunter Şekercioğlu'nun önderliğinde tasarlanan, teknoloji ve zanaatkarlığın mükemmel bir birleşimini yansıtarak German Design Award Winner 2024 ve ABD’nin en köklü tasarım değerlendirme sistemi olan Good Design ödüllerine layık görüldü.

FAU A Sandalye, uzun süreli oturumların rahatsızlıklarını minimize etmek amacıyla özel olarak tasarlanmış ergonomik destek sağlayan bir koltuğa sahip. Aynı zamanda verimli üretim teknikleriyle üretilmiş ahşabın kusursuz kıvrımlarıyla da dikkat çekiyor.

Betül İnci- Hug Koltuk

Betül İnci tarafından tasarlanan 'HUG Koltuk', 2024 German Design Award, 2023 Best of BDNY ve 2023 Paris Design Award 2023 ödüllerini kazandı.

Betül İnci minimalizmden doğan formlar kullanarak çok kültürlü disiplinlerin farklı unsurlarını kendi tarzında birleştirerek, New York'tan Dubai'ye kadar birçok Parla projesinde Ürün Tasarımcısı ve Proje Yöneticisi olarak yer aldı.

Parla Tasarım Direktörü, Betül İnci tarafından tasarlanan Hug Koltuk sadece olağanüstü bir işçilik ve tasarım örneği olmakla kalmıyor, aynı zamanda otururken ergonomiye destek de sunuyor.