Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Yapı Kataloğu’ndan Açık Çağrı: Yarın Çok Geç!

Yapı Kataloğu’ndan Açık Çağrı: Yarın Çok Geç!

“Yarın Çok Geç!” nedir? 

“Yarın Çok Geç”, Yapı Kataloğu Editoryal Ekibi tarafından “geri dönüşüm, karbon nötr binalar, yerel malzemeler, şantiyelerde enerji yönetimi, yalıtımın önemi, geleneksel yapım sistemleri, tasarımda esneklik, banyo ve mutfaklarda su tasarrufu, doğal afetler, afet yönetimi” gibi konular çerçevesinde düzenli olarak içeriklerin üretildiği ve eklenen her yeni içerik ile yapı sektörü için bir bilgi kaynağına dönüşmeyi hedeflediği editoryal bir projedir. 

Bu editoryal proje, bir süreç olarak düşünüldüğü için Yapı Kataloğu Üye Firmaları ve Mimarlar Rehberi Ofisleri’nin konu ile ilgili her türlü içeriksel katkısına açıktır. 

Oluşturulan içeriklerin, Yapı Kataloğu Focus Blog’ta yer alan “Yarın Çok Geç” sekmesi için birer blog yazısına dönüşmesi amaçlanır. Yayınlanacak içeriklerde, firmaların/ofislerin bilirkişilerinin bilgi birikimi yansıtılır, konular ile ilgili dahil etmek istedikleri içerikler editoryal bir düzenlemeyle faydalanabilir bir kaynak, bir bilgi merkezi hâline dönüştürülür. Bu noktada, Yapı Kataloğu’nun misyonu, bu bilgi birikimini, belirlenen konular çerçevesinde, bir araya getiren ve editoryal bir düzenlemeyle, okuyucunun karşısına sunan taraf olmak olmaktır. 

Açık Çağrı’ya nasıl dahil olabilirim? 

“Sürdürülebilirlik, iklim krizi ve doğal afet” konu çerçevesi ile ilgili bir projeniz, ürününüz, AR-GE çalışmanız, röportajınız, araştırmanız ya da bir fikriniz varsa, form aracılığıyla bize ulaşarak konu hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmamıza katkı sağlayın. Ardından editoryal ekibimiz tarafından incelenip içeriğe dönüştürülecek blog yazısı ile sektörel bir bilgi kaynağına dönüşme hedefimize siz de ortak olun! 

Açık çağrıya dahil olmak ve içerik iletmek için lütfen tıklayın!