Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Creavit ile Banyo Tasarımının Geleceği: Unicera 2024

Creavit ile Banyo Tasarımının Geleceği: Unicera 2024

Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen lider firmalarının, tüm yapı tipleri için tasarladıkları inovatif ürünleri sergilediği Unicera, her yıl yüz elli binden fazla ziyaretçiyi ağırlıyor. Seramik, banyo ve mutfak sektöründe öncü markaların bir araya geldiği bu önemli fuar, hem sektördeki profesyonellerin hem de tasarım meraklılarının buluşma noktası olarak öne çıkıyor. Bu yıl da güçlü üretim kapasitesi ve artan ihracat hacmiyle sektörde küresel bir marka haline gelen Creavit, fuarda son teknoloji ürünlerini sergileyerek kullanıcılarına inovatif çözümler sunmayı hedefliyor. Firmanın yenilikçi ürünlerini yakından inceleyerek, sektörde fark yaratan tasarımlarına tanıklık etme fırsatı yakalamak isteyen ziyaretçiler,  Hol 4, Stand A02'de banyo tasarımında geleceğin kapılarını aralayacaklar.

Sürdürülebilir vizyonuyla dikkatleri üzerine çeken Creavit; sadece yenilikçi ürünleriyle değil, aynı zamanda geleceğin tasarımcılarıyla oluşturduğu sürdürülebilir ilişkileri ve destekleri ile de öne çıkıyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, bu yıl da farklı üniversitelerin mimarlık ve iç mimarlık öğrencilerini bir araya getiren etkinliği ile gelenekselleşen buluşmasını gerçekleştirmeyi planlıyor. Firmanın bu organizasyonu, genç tasarımcıların sektörde deneyim kazanmalarına ve kendilerini geliştirmelerine olanak tanıyor. Geçen yıl büyük bir ilgiyle karşılanan etkinlik, bu yıl da heyecanla bekleniyor.

4 – 8 Kasım 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Unicera Fuarı’nda Creavit’in yenilikçi çözümleriyle buluşmak, sektördeki son gelişmeleri ve tasarım trendlerini yakından görmek isteyen tüm ziyaretçiler, Hol 4, Stand A02'de Creavit'i ziyaret edebilirler. Banyo tasarımında yeni ilham kaynaklarını keşfetmek için siz de bu büyük buluşmada yerinizi alın.

Creavit’in www.creavit.com.tr web sitesini ziyaret edebilir; işlevsel, ergonomik, sürdürülebilir ve estetik niteliklere sahip ürünlerini inceleyebilirsiniz.