Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Zarafet, Dayanıklılık ve Çeşitliliğin Simgesi ‘‘Aeterna Anatolia’’

Zarafet, Dayanıklılık ve Çeşitliliğin Simgesi ‘‘Aeterna Anatolia’’

Anatolia’nın uzman tasarım ekibi, doğaya sadık kalarak doğal taş bookmatch palakalarını özenle derledi. Koleksiyonun diğer parçalarında olduğu gibi “Statuario / Blok 16 & 17” ile doğal taşların tabiatında var olan büyüleyici güzelliği göz alıcı şekilde öne çıkardı.

Doğal taşların tüm karakteristik özelliklerini ustalıkla ele alan ekip modern dijital baskı teknolojilerini ve bünyesinde geliştirdiği özel fotoğraflama tekniklerini kullanarak, dikkat çekici estetik dokunuşlar ile doğal taşlara özgü tüm kompleks çizgi, ayrıntı ve nüansları elde aldı ve koleksiyonlarında benzersiz bir tasarım vizyonu ortaya koydu.  Yüksek performanslı sinterlenmiş taş plakalar ile güncel tasarımların kusursuz şekilde eşsiz bir şıklık sunmak üzere dönüşümüne siz de tanıklık edebilirsiniz.

Sinterlenmiş taş plaka koleksiyonu mekanlara kattığı atmosfer ile uygulama alanlarını ayrıcalıklı bir görünüme kavuşturuyor. Kullanıcı dostu olma ve dayanıklılık özellikleri ise sinterlenmiş taş plakaları, çeşitli mimari tasarım uygulamaları için optimum çözüm haline getiriyor.  Markanın yüksek performanslı ürünlere ulaşmak üzere çıktığı serüveni, doğaya ve çağdaş tasarımlara saygı ve zarafet adına tasarlanmış bir koleksiyon ile taçlandırılıyor. Son derece estetik bir profilin yanı sıra adeta gelecekten gelen bir stil ve karakterle donatılmış hayranlık uyandıran performansa sahip bir koleksiyon vadediliyor.

Cezbedici gradyanlar ve büyüleyici bir dinamizmin çarpıcı ve doğal zarafetini yansıtan yüzeyler

Yapı malzemeleri dünyasında renklerin ve desenlerin anlamlı şekilde ifade edilmesine imkân veren zarif ve sanatsal bir dokunuş. Mekânsal sınırlarımızı algılamanın yeni bir yolu, yüzeylerin devamlılığıyla zenginleştirilmiş bir koleksiyon…

Mimari projelere yeni bir soluk, iç mimaride yeni bir esinti: Aeterna Anatolia

Mimari projelerinize değer katmak üzere mutfak/ banyo tezgâhı, yer ve duvar kaplaması olarak kullanılabilecek bu plakalar, doğadan alınan ilhamla daha önce hiç olmadığı kadar sanatla ve ehil ellerce yorumlandı.

Denenmemişlerin denendiği Aeterna Anatolia koleksiyonu, mimariye duyulan aşkla beğenilerinize sunuluyor.

Yaşadığımız mekanlar, bizim en mahrem özelliklerimize açılan bir pencere niteliğinde. Tümüyle zihinlerimizde, yaşadığımız mekanlarda ve sahip olunan nesnelerde barındırılan zengin bir hafızanın dokusuyla örülmüş duyumların, anların ve jestlerin kreşendosunu oluşturuyor.