Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
SAMET, Dijital Yaşam Deneyimi “CUBE” ile Interzum’a Damgasını Vuracak!

SAMET, Dijital Yaşam Deneyimi “CUBE” ile Interzum’a Damgasını Vuracak!

Üstün tasarım ve teknoloji ile birleştirdiği ürünlerini bu yıl da fuarda sergileyecek olan SAMET, banyo ve mutfaklarda sofistike tasarım ve mükemmel fonksiyonu bir arada sunan ve tüm dünyada yoğun ilgi gören Multi-Mech mekanik ikili kalkar kapak sistemi ve Solo-Mech tekli kalkar kapak sisteminden oluşan ürün ailesine, hafif kalkar kapaklar için yeni geliştirdiği Slim-Mech’i ilk kez sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.

Modern tasarım ile mükemmel fonksiyonu tüm ürünlerinde bir arada sunmayı hedefleyen SAMET, çekmeceler için tamamlayıcı çözümler de sunuyor. Yeni ürünü Artflow çekmece içi düzenleyici sistemi, ultra ince ve mıknatıslı panelleri sayesinde kullanıcıların çekmece içerisini istedikleri şekilde bölümlendirmesine imkan sağlıyor. Minimalist tasarım ve modern metalik görünüme sahip olan Artflow, kişiselleştirilebilir olması ile de tüm yaşam alanlarına uyum sağlıyor. 

50 yıldır teknoloji ve inovasyonu yatırım alanının merkezine koyan, dünyadaki trendleri yakından takip ederek kullanıcı iç görüsüne dayanan tüm alanlarda “inovatif yaklaşımlar” benimseyen SAMET, sadece üretmiş olduğu ürünlerle değil aynı zamanda kullanıcılarına sunmuş olduğu dijital çözümler ile de en iyi kullanıcı deneyimini hedefliyor. Bu amaçla yenilediği, sektörün en yeni teknolojisine sahip özel web sitesi sametglobal.com’u da fuar ile birlikte yayına alıyor. 

‘’Configure Mate’’ ile mobilya aksesuarlarınızı kolaylıkla planlayın!

Değişen dünya ve dönüşen yaşamlarla birlikte dijital çağın tüm gerekliliklerini yeni uygulamaları ile kullanıcısıyla buluşturan SAMET; üretici, tasarımcı ve mimarlara planlamadan üretime kadar her aşamada hayatlarını kolaylaştırmak için geliştirdiği gövde ve ürün konfigüratörü ‘’Configure Mate’’in fuarda ilk kez lansmanını yapıyor. 

Web tabanlı çalışan ve kolay anlaşılır bir arayüze sahip Configure Mate; mobilyalar için en uygun aksesuarların belirlenip, planlanması, projelendirilmesi ve sipariş edilmesinde kullanıcılarına rehberlik ediyor ve yardımcı oluyor. Uygulama üzerinden oluşturulan projelerin teknik çizimleri ve 3 boyutlu dosyaları da indirilebiliyor. 

https://configuremate.sametglobal.com/ 

Omni – Kit ile kullanıcıya tam destek!

Yalnızca üreticilerin ve sektör profesyonellerinin değil aynı zamanda son kullanıcılarının hayatlarını kolaylaştırmak için de çözümler üreten SAMET, kullanıcılarına hem satış öncesi hem de satış sonrası destek olmak amacıyla geliştirdiği SAMET Omni-Kit Mobil Uygulamasını da fuarda ilk kez tanıtıyor. Uygulama içinde yer alan kurulum videoları, kurulum hakkında sıkça sorulan sorular, ürün tanıtım videoları, ürün görselleri ve daha birçok özellik sayesinde SAMET ürünleri hakkında detaylı bilgi sunan Omni- Kit, aynı zamanda kullanıcıların ürün ya da montaj konusunda herhangi bir desteğe ihtiyaç duyduklarında uygulama içinde yer alan canlı destek bölümü ile konunun uzmanlarından destek almasına imkan tanıyor. Tüm dünyada 8 dilde hizmet veren SAMET Omni-Kit’e Google Play ve App Store üzerinden ulaşılabiliyor.

1973 yılından bu yana sürekli inovasyonla yarının dünyası için ürünler tasarlayan ve üreten, 50 yıldır sürdürdüğü değerlerini bugün 80’den fazla ülkeye ürün ve hizmetleri ile ulaştıran SAMET, özel olarak geliştirdiği dijital yeniliklerini, üstün teknoloji ile tasarladığı dijital deneyim alanında ziyaretçileriyle buluştururken aynı zamanda uluslararası tüm partnerlerini birlikte ağırlayacağı özel bir Gala Yemeği ile de 50. yılını kutluyor.

Samet, farklı fikirlere, deneyimlere ve yeniliğe heyecan duyan tüm ziyaretçileri 9-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında Köln’de gerçekleşecek Interzum Fuarı’nda Salon 8’de bulunan C-06–D-069 nolu standına bekliyor.