Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Cuboseal ile Doğru Yalıtım Temelden Başlar; Temeli Sağlam Yapı Hayat Kurtarır

Cuboseal ile Doğru Yalıtım Temelden Başlar; Temeli Sağlam Yapı Hayat Kurtarır

Enerji kaynaklarının azalması ve ekolojik dengenin bozulması nedeniyle dünya, geleceği için endişeleniyor ve çözüm önerileri üretiyor. Bu çözüm önerileri arasında yalıtım çalışmaları da bulunuyor. Yalıtım, sadece ısı değil, aynı zamanda su, ses ve yangın yalıtımını da içeriyor.

Deprem kuşağında olan ülkemizde, binaların dayanıklılığı önemlidir ve su yalıtımı da bu konuda önemli bir rol oynamaktadır. Su yalıtımı, binaları su, nem ve zararlı etkilerden koruyarak ömürlerini uzatır. Tarih boyunca yağmur ve karın etkilerini engellemek için kullanılan su yalıtımı, günümüzde teknoloji sayesinde binaları korozyona karşı korur ve güvenli yaşam alanları sunar.

Su, yapının ömrü ve dayanıklılığı için büyük bir tehdit. Özellikle taşıyıcı elemanlardaki donatıya sızarak korozyona yol açabilir, bu da binaların taşıma kapasitesini azaltır. Ayrıca, zemin suyundaki kimyasallar bina temellerine zarar verebilir. Örnek vermek gerekirse, ülkemizde bir binanın ömrü yaklaşık 50-60 yıl. Su yalıtımı eksik binaların ömrü daha kısa olur ve ekonomik kayıplara ve deprem riskine neden olabilir. Su yalıtımının doğru yapılması ekonomiye katkı sağlar.

Sağlam Temeller, Güvenli Çözümler

CUBO, 'Yapıda Kusursuz Çözümler' mottosuyla inovatif ürünler geliştirip üretiyor. Isı ve su yalıtımı ürünleri ekolojiye destek verirken, %100 yerli sermaye ile ülke ekonomisine katkı sağlıyor.

CUBO, su yalıtımında şu hizmetleri sunmaktadır: Akrilik, Bitüm, Çimento, Kristalize ürünler, Mastikler, Derz ve Pah ürünleri, Membranlar ve Poliüretan esaslı su yalıtım grupları.

CUBOSEAL Su Yalıtım Sistemleri, binaların temelinden çatılara, dış cephelerinden teraslara, havuzlardan otoparklara kadar geniş bir kullanım alanına sahiptir. Zor hava koşullarına karşı dayanıklıdır. Sadece yapılarla sınırlı kalmayıp karayolları, köprüler ve viyadükler gibi özel mühendislik gerektiren projeler için de çözümler sunar.