Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Interface Markasının Geniş Renk Seçeneği ile Open Air Karo Halı Koleksiyonu

Interface Markasının Geniş Renk Seçeneği ile Open Air Karo Halı Koleksiyonu

Hem Geometrik Hem Çizgisel Desenler

Interface markasının Open Air karo halı serisi, hem geometrik hem çizgisel desenleri olan ürünlere sahiptir. Open Air karo halı serisinin renkli ürünleriyle yaşam alanlarına dinamizm katabilir; mekânlar arasındaki akışı geçiş halılarıyla yakalayabilirsiniz. Açık ofis tasarımları düşünerek tasarlanan Open Air karo halı serisi, geometrik, çizgisel desenleri canlı renklerle harmanlayarak kullanmak için birebir.

 

Interface Markasının Open Air Karo Halı Koleksiyonu, Yaşam Alanlarını Renkleriyle Öne Çıkartıyor

Interface karo halı koleksiyonlarının diğer tüm seçenekleri gibi, yoğun ticari kullanım için gereken performansı ve benzersiz özellikleri sunuyor. Bu akustik döşeme, gürültü azaltma özelliği ile mükemmel ses yalıtımı özellikleri sunar. Binaların akustik performansı akustik döşeme ile iyileştirilebilir. Geri dönüştürülmüş malzemelerden oluşmasıyla çevre dostudur.

Yaratmak istediğiniz tarz ne olursa olsun, her zamankinden daha geniş ürün yelpazesine sahip Open Air serisi her projeye ve her alana uyum sağlayabilir. Performansı (estetik, akustik ve uzun ömür açısından), önemli sınırlamaların olduğu ortamlarda bile onu mükemmel bir seçim haline getiriyor.