Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Gentaş Yeni Ürünleri ile SICAM 2023 Fuarı'nda Yer Aldı

Gentaş Yeni Ürünleri ile SICAM 2023 Fuarı'nda Yer Aldı

Böyle büyük ve kapsamlı fuarları, sektördeki teknolojik gelişmeleri sektörün öncüleri ile değerlendirme fırsatı olarak gördüklerini ifade eden GENTAŞ, yeni ürünlerini, renk ve yüzeylerini sunmak, var olan iş birliklerini geliştirmek, potansiyel müşterilerine ulaşmak konusunda sağladığı katkıdan dolayı SICAM fuarına katılmış olmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Fuarın Türk katılımcıları arasında olan GENTAŞ, 5. salon A34 numaralı standında son trend soft renkleri ve yeni ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Teknolojik, inovatif ve çevreye duyarlı ürünler geliştirmiş olduğu gözlemlenen GENTAŞ, fuarda; canlı renkleri ve farklı yüzey özellikleri, iç renklerinin (kraft) bir çok seçenekle üretilebilme özelliğine sahip, farklı yüzeylerdeki dokularla birleştiğinde özel bir uyum sunan TEZZA’nın, parmak izi bırakmayan, soft/mat yüzeye sahip, çizilmelere karşı dayanımlı, temizliği kolay, gıda temasına uygun, modern mimari tasarımlara hizmet eden, renk yansıtma özelliği yüksek ZERO’nun, reçine içerisindeki fenol miktarını % 50’ye kadar önemli ölçüde düşüren, lignin teknolojisi ile üretilen, doğa dostu ürünü G-INNO’nun, yeni renk ve yüzeylerinin lansmanını gerçekleştirdi.