Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Beton mu, Saten mi? Kadife mi, Mermer mi? İç Mekân mı, Dış Mekân mı?  “Cuboarte Efekt Boya ve Kaplamalar” ile Hepsi!

Beton mu, Saten mi? Kadife mi, Mermer mi? İç Mekân mı, Dış Mekân mı? “Cuboarte Efekt Boya ve Kaplamalar” ile Hepsi!

İç cephede olduğu kadar dış cephede de dekoratif görünüm kazandıran ‘’CuboArte’’ ürün grubu; ‘’CuboArte Efekt Boyalar’’ ile ‘’CuboArte Efekt Kaplamalar’’ olmak üzere iki farklı kategoriden oluşuyor.

İç Mekana Özel Cuboarte Efekt Boyalar

CUBO’nun tamamen yenilenen CuboArte ürün ailesi, Efekt Boyalar iç mekânda uygulandığı yüzeye estetik bir görünüm kazandırıyor.

Birçok benzersiz desen ve dokuları ile size seçenekler sunan ürün grubunda; sedef efektli “Perlato”, özel kum tanecikli “Sabbioso”, özel cam kürecikli “Perla”, kadife dokulu soft mat görünümlü “Velluto”, iki boyutlu reflektli görünümlü “Onda Effetto” ürünlerini tercih edebilirsiniz.

Işıltılı görünüm tercih edenler için “Viso Diverso”, mermer görünüm için “Marmorizzare”, farklı dokular yaratmak için macun kıvamında “Somnium”, doğal görünüm isteyenlere brüt beton görünümlü “Arte Deco”, traverten görünüm için ise “Travertini” seçenekleri bulunuyor.

CUBOArte Efekt Boyalarını “Boyacı Küpü Renklendirme Sistemi” ile yaratacağınız farklı renk tonlarıyla birlikte kullanarak, özgün tasarımlar elde edebilirsiniz.

İç ve Dış Mekanlara Özel Cuboarte Efekt Kaplamalar

CUBO’nun CuboArte markası’na kattığı en yeni ürün grubu ‘’CuboArte Efekt Kaplamalar’’ hem iç mekânlarda hem de dış mekânlarda uygulanabilme özelliğine sahiptir.

CUBO’nun mineral kaplama ürünleriyle doğal ve modern görünümler elde etmek çok daha kolay. Birbirinden farklı tanecik boyutuna sahip 6 yeni ürünle, onlarca farklı desen elde edebilir, yapınızda bulunmasını arzuladığınız eşsiz dokuları dilediğiniz doğallıkta tasarlayabilirsiniz.

Türkiye’nin yerli boya üreticisi CUBO, iç mekanda da, dış mekanda da bir sanat eseri yaratmanıza yardımcı olacak zengin ürün gamıyla sektöre yeni bir soluk getiriyor.

Detaylı bilgi için www.cubo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.