Building Catalog - Platform for Creating Qualified Space

Contact Us +90 (850) 303 27 83
Işık Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğrencileri, Malzeme Dersi Teknik Gezisinde SilkarStone Showroom'larını Ziyaret Etti

Işık Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğrencileri, Malzeme Dersi Teknik Gezisinde SilkarStone Showroom'larını Ziyaret Etti

SilkarStone'un ev sahipliğinde gerçekleşen bu verimli etkinlik, öğrencilere malzeme seçimi ve tasarım süreçlerinde doğrudan deneyim kazanma fırsatı sundu. Öğrencilere, çeşitli yapısal ve estetik malzemeleri birebir görme ve dokunma imkanı tanıdı.

Gezi sırasında öğrenciler, SilkarStone'un doğadan ilham alarak teknoloji ile buluşturduğu inovatif malzeme koleksiyonlarıyla tanıştı. Alüminyum Honeycomb gibi teknik çözümler ve Lsp, Ocak Taşları, Özel Tasarım Mozaikler gibi yapı malzemeleri ile tanışan öğrenciler, ders kapsamında öğrendikleri teorik bilgileri pratikte gözlemleme şansı buldu.

Malzeme dersi öğretim görevlisi Ekrem Kaynar, gezinin öğrencilerin mesleki gelişimine önemli katkılar sağladığını belirterek, SilkarStone'un geniş ürün yelpazesi ve uygulamaya yönelik çözüm üretimlerinin, öğrencilere malzeme seçimi konusunda geniş bir perspektif sunduğundan ve teorik bilgileri pratikte deneyimleme fırsatının mesleki katkılarının önemini vurguladı.

SilkarStone’un profesyonel ekibi ise, mimar adaylarına malzemelerin özellikleri, kullanım alanları ve tasarım süreçleri hakkında detaylı bilgiler vererek, sorularını yanıtladı. Teknik gezinin etkileşimli ve verimli bir süreç olduğu belirtilirken, öğrencilerin benzersiz bir öğrenme deneyimi yaşadığını, yapı malzemeleri üzerine birlikte konuşmanın karşılıklı verimli bir etkinlik sürecini tamamlandı.

Bu nitelikli etkinlik, öğrencilerin malzeme seçimi konusundaki becerilerini geliştirmelerine ve mimari tasarımlarını daha bilinçli bir şekilde şekillendirmelerine katkı sağlarken; SilkarStone’un yenilikçi ve estetik malzeme çözümleriyle tanışarak ilham dolu bir gün geçirildi.