Building Catalog - Platform for Creating Qualified Space

Contact Us +90 (850) 303 27 83
EGGER'den Suya Dayanıklı Parkeler ile Yaşam Alanlarına Güvenilir Çözümler

EGGER'den Suya Dayanıklı Parkeler ile Yaşam Alanlarına Güvenilir Çözümler

Ahşap bazlı malzeme uzmanı EGGER, suya dayanıklı parkelerinin lansman döneminde kullanıcısına “parkeniz ne kadar suya dayanabilir?” sorusunu soruyor. EGGER'in ahşap bazlı parkeleri suya son derece dayanıklı olup; klasik parkelere kıyasla nemli koşullar için çeşitli dekor seçenekleriyle de kullanıcısını avantajlı hale getiriyor. Kolay temizlenen ve seramik zemin kadar dayanıklı olan bu parkeler, clic sistemi sayesinde rahat ve güvenilir montaja olanak tanıyor.

EGGER Türkiye ve Kafkaslar Satış Müdürü Yeliz Dural Arslan, EGGER’in yeni suya dayanıklı parkelerine ilişkin şunları söyledi: “Günlük hayatımızda her şey bir anda gelişebilir. Mesela yere çok miktarda su dökülebilir. Ama suya dayanıklı EGGER parkeleriniz varsa endişe etmenize hiç gerek olmaz. Biz EGGER olarak, kullanıcımıza estetiğin yanı sıra güvenilir çözümler de sunmaya gayret ediyoruz. 3 farklı parke tipiyle farklı uygulamalar için en doğru parkenin seçimine olanak tanıyoruz. Aqua CLIC it! sisteme sahip laminat parkelerimiz, su geçirmez döşeme sistemi sayesinde 24 saate kadar suyun zemine nüfuz etmesini önler. Bu özelliğiyle mutfak ve banyolar için en uygun seçenek olduğunun altını çizmek isterim. EGGER, Aqua+ Premium Laminat Parke’yi özellikle zorlu ticari kullanım koşulları için geliştirdi. Bu Design parke, tıpkı ahşap bazlı Design Parke GreenTec gibi ıslaklığa ve neme karşı 72 saate kadar güvenilir koruma sağlar. Vinil içermeyen yapısıyla yaşam alanlarında doğal konforu ve işlevselliği bir araya getirir.”

EGGER parkeler, suya karşı gücünü, doğaya karşı ise hak ettiği değeri gösterir

Satın alma kararını verirken EGGER'in suya dayanıklı parkelerini tercih eden kullanıcılar, sürdürülebilir bir karar almış olur. Çünkü EGGER’in tüm parkeleri, bölgesel ve sertifikalı ormancılıktan temin edilmiş ahşaptan üretilir. EGGER doğal kaynakları özenli kullanmak için kereste yan ürünlerinden ve artık ahşaptan önemli ölçüde yararlanır. %100 oranında PVC ve plastikleştirici madde içermeyen bu parkeler, sağlıklı bir yaşam ortamı sağlar. EGGER ürünleri en yüksek emisyon standartlarına uygunluklarını garanti eden Avrupa Ecolabel veya Blue Angel sertifikasına sahiptir. EGGER parkelerin dış görünümü de içinde barındıkları kadar değerlidir. Uyumlu yüzey dokularıyla birlikte sunulan otantik dekorlar, ahşap ve taş efektlerin son derece doğal görünmesini sağlar.

Hem pratik hem suya dayanıklı

EGGER'in suya dayanıklı parkeleri sadece su geçirmemekle kalmayıp, sağlam ve dayanıklı olmasıyla günlük hayatın yoğunluğuna ve gerilimine de dayanıklı olmasıyla öne çıkıyor. Işığa dayanıklı yüzeyi kolayca temizlenir ve antibakteriyel etkiye sahiptir. CLIC it! ve Aqua CLIC it! geçmeli döşeme sistemleriyle tüm parkelerin montajı yüzer tip parke olarak kolayca yapılabilir. Bunların yanı sıra tüm EGGER parkeler yerden ısıtma sistemlerinin üzerinde döşenmeye uygun olmasıyla da tercih sebebidir.

Aqua CLIC it! sisteme sahip laminat parkeler ile endişeye yer yok

Aqua CLIC it! sisteme sahip Laminat Parke, EGGER parke ürün grubunun en yeni üyesidir. Kenarlarda şişme koruması bulunan Aqua CLIC it! parkeler, su geçirmez döşeme sistemi, suya dayanıklı yüzey ve ahşap bazlı şişme önleyici iç katman levhası, suyun nüfuz etmesine karşı parkenizin 24 saat korunmasını sağlar. Özel kullanım için tasarlanan Aqua CLIC it! sistemine sahip EGGER Laminat Parke sayesinde, özellikle banyo, mutfak ve koridorlarda karşınıza çıkabilecek aksilikler için endişe etmeye gerek olmaz. Doğanın sıcak etkisini iç mekânlarda tercih edenler için soğuk zemin kaplama çözümlerine ihtiyacı da ortadan kaldırır. Aqua CLIC it! teknolojisine sahip yeni laminat parke, large ve classic parke olarak farklı ebatlarda bulunmaktadır. 

Aqua+ Laminat Parke’lerin karşı koyabildiği sadece su değil!

Ahşap bazlı Aqua+ Laminat Parke EGGER'in suya dayanıklı parke serisindeki premium üründür ve sudan asla etkilenmez. Şişmeye karşı koruma teknolojisiyle suya dayanıklı Aqua+, iç katman levhasının bulunduğu özel ürün yapısı sayesinde nemi 72 saate kadar uzak tutar. Bu parke özel yapısı sayesinde hem mutfak, banyo ve koridorlar hem de buharlı temizleyiciyle bile sık sık temizlenen ticari alanlar için idealdir.

Aqua+ laminat parkeler, çeşitli otantik damarlı ahşap ve taş dekor seçenekleriyle sunulmaktadır. Parke yüzeyinin senkronize gözenekli dokusu dekorun yapısına uyum sağlayarak parkenin hem doğal görünmesine hem de doğal hissettirmesine olanak tanır.

Arslan, “İdeal parke formatı seçimi yaşam alanını daha çekici kılarak dikkat çekici bir etki yaratır. Örneğin, classic parkeler dengeli ölçüler sunar. Daha geniş bir seçenek olarak large parkeler odaların genişliğini ön plana çıkarır ve kır evi dekoru etkisini vurgular. King Size parkeler ise mekana özel bir etki kazandırarak taş görünümlere sofistike bir seramik karakteri katar.” sözleriyle parke tercihinde bulunacaklara dekorasyon önerilerinde bulundu.

Design Parke GreenTec doğal güzelliğiyle güven verir

EGGER Design Parke GreenTec şık tasarım ve su tutmayan kalitenin en güzel kombinasyonudur. Sadece şık görünmekle kalmaz, aynı zamanda neme karşı güvenilir koruma sağlar. Kullanım sınıfı 33 olan Design Parke GreenTec, zorlu ticari kullanım koşulları için de uygundur. Hem dayanıklı ve kaymazdır hem de CLIC it! döşeme sistemiyle esnek şekilde döşenebilir. Entegre mantar döşeme altlığı, darbe etkisini ve oda gürültüsünü azaltırken montaj sürecini de kolaylaştırır.

EGGER aksesuar yelpazesi dekorasyonda bütünsel bir bitiş sağlar

Arslan, suya dayanıklı parkelerin döşendikten sonra sağlam ve suya dayanıklı kalmasını sağlamak için montaj sistemini tümüyle ele almanın öneminin altını çizdi. Arslan, “Parke ile ilgili en önemli şey, hiç şüphesiz parkenin kendisidir. Ancak en iyi sonuçları doğru aksesuarları kullanarak alabilirsiniz. İşte bu yüzden EGGER bu seri için de uyumlu ürünler sunuyor. EGGER'in uyumlu döşeme altlıkları yalnızca ideal basınç stabilitesi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda darbe seslerini büyük ölçüde yalıtır ve gürültüyü azaltır. Yerden ısıtma sistemleriyle de kullanılabilen zemin matları nemli odalar için idealdir.” dedi.

Dekorla aynı tonda veya farklı renkteki süpürgelikler, uyumlu parke profilleriyle bir araya gelerek arzu ettiğiniz görüntüyü tamamlar. Gerekli sızdırmazlık bantlarıyla birlikte duvar ve kenar bağlantı uçlarını sağlamlaştırır ve bu sayede nemin nüfuz etmesini önler. Böylece maksimum işlevsellik ve sağlamlık çarpıcı bir görünümle tamamlanır. Yüksek kaliteli bakım ürünleri, parkelerinizin döşendikten yıllar sonra bile ilk günkü görünümünü korumasını sağlar.