Building Catalog - Platform for Creating Qualified Space

Contact Us +90 (850) 303 27 83
EGGER Türkiye, 2023’te de İhracatın Yıldızı Firmalar Arasında Yerini Aldı

EGGER Türkiye, 2023’te de İhracatın Yıldızı Firmalar Arasında Yerini Aldı

İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği’nin (İKMİB) düzenlediği İhracatın Yıldızları Ödül Töreni, bu sene de ihracatın yıldızlarını bir araya getirdi.

22 Şubat 2024’te Çırağan Palace Kempinski’de düzenlenen törende, kimya ihracatı sektöründe 34 kategoride ilk 5’e giren 170 firma ödül almaya hak kazandı. Törene, Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, İKMİB Yönetim Kurulu Başkanı Adil Pelister ve ihracatın yıldızları olan firmaların temsilcileri katıldı.

EGGER Türkiye global bakış açısı ile ekonomiye katkıda bulunmaya devam ediyor

PVC,ABS ve PMMA kenar bantlarının tümünü tek çatı altında üreten dünyanın en büyük kenar bandı üretim tesisi ile EGGER Türkiye, Türkiye’de pazar lideri konumunu koruyor. 30 yıla yaklaşan sektör deneyimini dünyanın dört bir yanına ulaştırıyor.

Sahip olduğu global bakış açısı ve gelişim odaklı vizyonuyla sektöre ilham veren EGGER Türkiye, yıllık ortalama 1.5 milyar metre kenar bandı üretiyor ve üretiminin %80’ini 80’den fazla ülkeye ihraç ederek Türkiye ekonomisine katkı sağlıyor.

EGGER Türkiye İhracat Müdürü Ergün Yüce, “Yüksek kalitede ürün sunmak konusundaki istikrarımızı ihracat alanında da koruyoruz. Ekip olarak uzun yıllara dayanan sektör tecrübemizi ve kalite odaklı kurum değerlerimizi benimseyerek hareket ediyoruz. Başarımızın sırrının burada saklı olduğuna inanıyorum. Uzmanlık, global güç ve kalite odaklı üretim anlayışımız birleştiğinde başarı kaçınılmaz hale geliyor. Bu başarıda, üretimden lojistiğe tüm birimlerimizde tutkuyla çalışan yetkin ekiplerimizin özverili çalışmaları ve takım ruhunun rolü büyük. Aldığımız bu ödül, emeklerimizin ve bizi biz yapan değerlerin somut bir göstergesi niteliği taşıyor. Sürekli gelişim arayışımız ve sektöre yön veren bakış açımızla bu ödüle layık görülmekten dolayı onur duyuyoruz.” sözlerini kaydetti.

Yeni lojistik merkezinin kapıları dünyaya açılıyor

EGGER Türkiye, 23 milyon Euro yatırım değerine sahip lojistik merkezi ile tüm dünyaya daha hızlı hizmet verecek. 2021 yılında Gebze’de temelleri atılan, 21.500 m2 kapalı alana sahip 3 katlı, 30 m yüksekliğindeki yeni kenar bandı lojistik merkezi, 2023’ün son çeyreğinde faaliyetlere başladı. Firma yetkilileri, bu yeni yatırım ile servis performansını daha da artırmayı hedeflediklerinin, böylelikle ihracat başarılarının da katlanarak devam edeceğinin altını çizdi.