Building Catalog - Platform for Creating Qualified Space

Contact Us +90 (850) 303 27 83
Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor ‘Sürdürülebilir Mimari İletişime Katkı Ödülü’nün Sahibi Oldu

Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor ‘Sürdürülebilir Mimari İletişime Katkı Ödülü’nün Sahibi Oldu

Prof. Dr. Celal Abdi Güzer’in moderatörlüğünü yaptığı söyleşiler; mimarlığı, fiziksel çevreyi anlama ve mimarları yakından tanıma imkânı sağlıyor.

Kalebodur’un mimar iletişim yaklaşımı ve mimarlığın gelişimine katkıları hakkında açıklamalarda bulunan Kaleseramik Profesyonel İletişim Yöneticisi Duygu Ekinci şunları söyledi:

“Mimarlık kültürünün gelişimi için mimarları desteklemek kadar, bu desteği sürekli kılmak da önemli ve Kalebodur bunu başaran kurumlardan biri.   Türkiye'de adı seramik karo ile özdeşleşen, 66 yıllık köklü geçmişe sahip bir marka olmanın sorumluluğuyla; bir yandan geliştirdiğimiz ürün ve teknolojilerle mimarların yaratıcılıklarına destek olurken, diğer yandan farklı sosyal sorumluluk projelerimizle mimarlık kültürüne katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Akademik süreçler dahil, farklı platformlarda sürdürülebilir projeler üretiyoruz. Kalebodur ile gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projeleri ve sponsorluklarla hem modern Türk mimarisinin gelişimine destek oluyor hem de mimarlığın daha fazla kesime ulaşmasına katkı sağlıyoruz.

Bir toplumda, mimarlık alanında yapılanlar, yalnız mimarları ilgilendirmiyor; üniversiteler, yapı ssektörü, yerel yönetimler işin içindeki diğer önemli unsurları oluşturuyor. Kalebodur olarak biz de bütün bu unsurların iş birliğinin nitelikli çalışmalar doğuracağına inanıyoruz. Bu nedenle mimarlık ve mimarlık kültürü alanında yapılan nitelikli çalışmaların her zaman destekçisi olduk, olmaya da devam ediyoruz.”