Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Türkiye’de Yapı ve Malzeme Sanayisinin İlkleri

Türkiye’de Yapı ve Malzeme Sanayisinin İlkleri

51 yıldır Türkiye Yapı Malzemeleri Sanayisinin en önemli ve köklü markalarından biri olan Yapı Kataloğu, 2023 yılında başladığı “Türkiye’de Yapı ve Malzeme Sanayisinin İlkleri” çalışmasını, değerli sektör firmalarının da desteği ile yayımlıyor ve sektör kaynaklarından birini daha oluşturmayı hedefliyor. 

Yapı ve malzeme sanayi sektörünün gelişimine katkı sağlayan firmaların hikâyelerini geniş kitlelere ulaştırarak yapı sektöründeki tarihi gün yüzüne çıkartan Yapı Kataloğu, bu yayın ile birlikte sektördeki bilgi birikimini ve tecrübeleri yeni nesillere aktararak gelecek projeler için sağlam bir temel oluşturuyor. Bu kapsamlı çalışma için firmalardan gelen bilgiler doğrultusunda hazırlanan yayında, yapı ve malzeme sanayi sektörünün önemli kilometre taşlarına tanıklık edebilir, firmaların inovatif çözümleri ve sektöre kattıkları değerleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Düzenli olarak güncellenecek ve belirli dönemlerde sektöre sunulacak olan yapı ve malzeme sanayi sektörünün 100 yıllık serüvenine ışık tutan yayına BURADAN ulaşabilirsiniz. Sonraki yayınlara katkıda bulunmak için ise bu linki kullanabilirsiniz! 

Yayına katkıda bulunan veya bu yayından sonrasında katkıda bulunmak isteyecek sektör profesyonellerimizin destek ve emeğine tekrar teşekkür ederiz.