Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Yapı Sektörünün Ödüllü, Yenilikçi Ürün ve Projelerinin Buluştuğu "Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı 2024"

Yapı Sektörünün Ödüllü, Yenilikçi Ürün ve Projelerinin Buluştuğu "Yapı Kataloğu Malzeme Kitabı 2024"

“Malzeme Kitabı 2024’te, yapı sektörüne yön veren yenilikçi ve ödüllü ürünler bir araya getiriliyor. Ayrıca kitapta, Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri 2023 kazanan projelerine de yer veriliyor. 

6 Haziran 2024 Perşembe günü, İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü’nde gerçekleşen ödül töreninin ardından hazırlanan bu özel yayın, yapı sektörünün profesyonellerine, mimarlara ve tasarımcılara, en güncel ürün bilgilerini sunarak ilham kaynağı olmayı hedefliyor. Yapı Kataloğu'nun titizlikle hazırladığı bu dijital kitap, sadece sektörün en iyilerini bir araya getirmekle kalmıyor, aynı zamanda yapı malzemeleri dünyasındaki son yenilikleri de gün yüzüne çıkarıyor. 

29. Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri Kazananları ile Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri 2023 Kazananları, Malzeme Kitabı 2024’te!

İki bölümden oluşan Malzeme Kitabı 2024’ün ilk bölümünde, 29. Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri'nde ödül almaya hak kazanan ürünler ile sektörel pazarlama projelerine yer veriliyor. 

DYO, Dormakaba, Fibrobeton, Bien Banyo, Assan Panel, Tremco CPG, Feltouch, DKM ve Kalebodur'dan oluşan kitabın ilk bölümünde yer alan ürünler ve projeler detaylı künyeleri de içinde barındırıyor. Kitabın ilk bölümü, Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri 2023’te ödül kazanan Lift Studio’nun Tekirdağ Büyükşehir Belediye Kompleksi ile Mimlab’in Toplum 5.0 projeleri ile sonlanıyor.

“29. Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödül Töreni & Paralel Etkinlikler”in Stratejik Partnerler de Malzeme Kitabı 2024’te! 

“Malzeme Kitabı 2024”ün ikinci bölümünde ise, 29. Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödül Töreni & Paralel Etkinlikler’e destek veren stratejik partner firmalar yer alıyor. Technowood, Berk Laminat, DKM, Gerflor, Gewiss, Gezen Orman Ürünleri, Inohom, Serge Ferrari, SIB Türkiye, Teska, Waagner Biro Steel and Glass ve Yurtbay Seramik’ten oluşan kitabın bu bölümünde firmaların güncel ürün ve projeleri detaylı bir şekilde anlatılıyor. 

Yapı sektörü profesyonelleri için önemli bir kaynak niteliği taşıyan Malzeme Kitabı 2024’e ulaşmak için tıklayın! 

Not: 30. Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri başvuruları devam ediyor, detaylı bilgi formuna ulaşmak için tıklayın!