Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Dış Cephe Kaplama Kullanımının Yararları

Dış Cephe Kaplama Kullanımının Yararları

Yapılacak harika seçimlerle, ev sahipleri evlerini daha iyi ve daha rahat hale getirebiliyor. Evin içerisinde var olanlar ve sabit eşyalar dışında, ev sahiplerinin dış cephede gözden geçirebileceği noktalar da var vardır, örneğin, açık hava ışıkları, çatı malzemeleri ve hatta oluklar. Dahası, ev sahipleri aynı şekilde dış cephe için duvar kaplamasından da yararlanabilirler.

Duvar kaplaması, bir bölücüyü gerçekte olduğundan farklı bir tür malzemeden yapılmış gibi görünmesi planlanan bir dekoratif kaplama türüdür. Bunun dışında, dış cephede yer alan duvar kaplaması yapıya farklı avantajlar da sağlar.

Farklı stillerin tadını çıkarın

Dış cephe duvar kaplamasından yararlanmanın avantajlarından biri, tuğla, vinil ve metal kaplamadan evinizi tamamlayabilecek çeşitli stilleri tercih edebilmenizdir. Tüm bu seçeneklerle, ev sahipleri evlerini görmek istedikleri mükemmel kaplamayı bulabilirler.

Duvar estetiğini kolayca geliştirin

Duvar kaplamasının kurulumu kolaydır, ancak tanıtımı zordur. Bu şekilde, ev sahipleri duvar stilini etkili bir şekilde geliştirebilirler. Ayrıca, ev sahipleri aynı şekilde optimum ev tarzlarına uygun şekilde yapabilirler. Örneğin, geleneksel bir eve benzetmek için vinilden yararlanabilirler. Öte yandan, günümüz modern stilini yaşam alanlarına taşımak isteyen ev sahipleri metal ve vinil kaplamadan faydalanabilirler.

Duvarları güçlendirin

Bazı ev sahipleri, duvar kaplamasının sadece duvarların görünümünü güzelleştirmek için kullanıldığını düşünüyor. Fakat, duvar kaplamaları aynı zamanda duvarları güçlendirmeye de yardımcı olur. Çünkü kaplamada kullanılan malzeme, binanın sağlamlığına, güvenliğine ve kalitesine gerçekten olağanüstü katkıda bulunabilir. Kaplama aynı şekilde iç mekan sıcaklık regülasyonuna da katkıda bulunabilir, ancak bunun için kaplama altına gerekli koruma sağlanmalıdır.

Ev değerini artırın

Son olarak, özellikle tuğla kaplama, evinizin değerini arttırmaya yardımcı olabilir. Vinil kaplamaya gelince, evin görünüşüne bağlı olarak tahminini de genişletebilir. Daha sonra, bunu başarmak için ideal yol, tamamen dikkat çekici bir görünüm elde etmek için vinil kaplamayı farklı malzemelerle karıştırmak ve eşleştirmektir.

____________________

Yazının orijinaline buradan ulaşılabilir.

1998 yılında kültür taşı üretimine başlayan Atlantis Mühendislik ve İnşaat A.Ş., bugün Stonewrap kültür taşı, UrbanBrick kültür tuğlası ve UrbanFloor yer taşı tescilli markalarıyla ulusal ve uluslararası pazarda hizmet vermektedir ve tasarımcılara 45 farklı dokuda, 150 farklı renkte ürün sunarak her türlü projede çözüm üretmektedir. 

Urban Brick kaplama tuğlaları, sekiz farklı doku ve pek çok renk seçeneği ile sıradışı ürünler sunabilmek için üretilmiştir. Bu tuğla kaplama ürünleri, uygulanan ortamları kendine has bir enerji ile doldurur ve benzersiz mekanlara dönüştürür.

Tüm görseller Stonewrap ürünlerine aittir.