Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Yapı Kataloğu Yazarlarını Bekliyor!

Yapı Kataloğu Yazarlarını Bekliyor!

Yapı Kataloğu Yazarlar projesi nedir?

Mimarların ve ilgili alanlarda eğitime devam eden öğrencilerin yer aldığı sektöre özel, sektörel içerik oluşturma projesidir. Yazılan yazıların yazarları ile birlikte sektörle paylaşılacağı projede, Yapı Kataloğu Yazarının, Focus Blog’da bulunan sekmeler için blog yazısı oluşturması beklenir.

Yapı Kataloğu & Dezinti Tasarım Danışmanlık içerik ekipleri tarafından sayısı daha sonra belirlenmek üzere, belirli sayının üzerinde yazısı Focus Blog’da yayınlanan Yapı Kataloğu Yazarının künye ve kısa özgeçmişi https://www.yapikatalogu.com/blog  web sitesinde açılacak “Yazarlarımız” kısmında yer alır.

Yazar tarafından Focus Blog’a oluşturulacak yazıların yayınlanması ile Yapı Kataloğu Yazarının 45 yılı aşkın süredir yapı sektörünün önemli ve köklü paydaşları arasında yer alan Yapı Kataloğu online platformunda kişisel bilgi ve özgeçmişi ile yer almasına olanak sağlanır.

Yapı Kataloğu Yazarı olma şartları nelerdir?

Sektörel kaynaklar arasında var olduğu konum itibariyle Yapı Kataloğu, sektöre yapı malzemeleriyle ilgili bilgilendirici içerikler üretme sorumluluğunu taşımaktadır. Yapı Kataloğu bünyesinde yayınlanacak her içeriğin sektörel dayanağı olması gerektiğinden bu alanda eğitim almış kişilerin Yapı Kataloğu Yazarlar projesinde rol alması beklenmektedir.

Yapı Kataloğu Yazarlarının, yazı diline ve dil bilgisi kurallarına hakim olması, akıcı cümlelerle anlam bütünlüğü olan metinler oluşturması beklenir.  Birebir kopya içerik “asla” kullanılmamalıdır. Yapı Kataloğu Yazarından her yazıdaki içerik için özgün, yaratıcı, kaliteli ve sektörel değeri olduğunu düşündüğü metinler üretebilmesi beklenir.

Yapı Kataloğu Yazarı olmak için…

Yapı Kataloğu Yazarlarından biri olabilmenin ilk adımı olarak Yapı Kataloğu web sitesinde yer alan formun doldurulması gerekir.

Formu doldurmak ve detaylı bilgi almak için lütfen tıklayın.