Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Tikkurilla Türkiye Distrübütörü İlkay Dış Ticaret ve PPG, Meliha Cemal Bağcı Ortaokulu'na Birlikte Renk Katıyor!

Tikkurilla Türkiye Distrübütörü İlkay Dış Ticaret ve PPG, Meliha Cemal Bağcı Ortaokulu'na Birlikte Renk Katıyor!

İlkay Dış Ticaret ve PPG işbirliğiyle yürütülen bu projede, eğitim ortamına renk getirme amacı, öğrencilere ilham verici ve keyifli bir öğrenme deneyimi sunmaktır. Projede kullanılan özel renk paleti, öğrencilerin enerjilerini artırarak öğrenmeye olan tutkularını tetikler. Böylelikle, eğitim yapılarındaki renklerin seçimi ve kullanımı, öğrencilerin başarılarını ve zihinsel gelişimlerini olumlu yönde etkileme potansiyeline dikkat çekiliyor.

PPG'nin “Yeni Bir Başlangıç için Yeni Renk” girişimi olan proje, Tikkurilla Türkiye Distrübütörü İlkay Dış Ticaret malzeme sponsorluğu ve gönüllü çalışanları ile hayata geçiriliyor. Proje kapsamında kullanılan ürünler arasında su bazlı, solventsiz dispersiyon boyaları olan Tikkurila Nova 20 ve hava koşullarına karşı mükemmel dayanıklılık sunan Tikkurilla Ultra Classic Poliakrilat boyaları da bulunuyor.

Bu özel projenin renk şeması, Yeni Bir Başlangıç için Yeni Renk girişimi için özel olarak tasarlanmış bir paleti temel alıyor. İlkay Dış Ticaret ve PPG, bu rengarenk palet ile çocuklara ve eğitimcilere ilham verici bir öğrenme ve oyun ortamı sunmayı amaçlıyor.

Bu işbirliği, yerel topluluğa sürdürülebilir ve canlı bir gelecek vaat etmenin yanı sıra, eğitim kurumlarına ve öğrencilere destek sağlama taahhüdünün bir göstergesidir.