Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Megaron Çatı Teknolojileri Geleceğin Mimarları ile Buluşuyor

Megaron Çatı Teknolojileri Geleceğin Mimarları ile Buluşuyor

Öğrencilerin aldıkları teorik öğrenimle beraber sektörde bulunan malzemeleri tanımaları doğrultusunda, doğru malzeme seçimi için hangi kriterlere önem vermeleri gerektiği ve doğru detay çözümler için uygulama aşamaları hakkında bilgilendirmeler yaparak mesleki gelişimlerine destek veren Megaron Çatı Teknolojileri, 2018-2020 yılları içerisinde 30 üniversite ve 2 lise olmak üzere toplam 32 eğitim kurumuyla eğitim programlamış ve toplamda yaklaşık 3200 öğrenciye ulaşmıştır. Eğitimler Covid-19 küresel salgın sürecinde online olarak devam etmektedir. 

Firma proje içeriğini şöyle tanımlıyor:

"Kiremit ve çatı sektöründe öncü bir firma olarak pazarlama faaliyetlerimizde fark yaratan, etkileşimi olan ve iz bırakacak projeler geliştiriyoruz. Gelecekte ülkemizin inşaat sektöründe rol oynayacak, şekillendirecek mimarlara üniversite eğitimleri sırasında almış oldukları eğitime de katkı sağlayan ve gelecekteki meslek hayatlarında da yardımcı olabilecek eğitimler kurguladık. Amacımız üniversitelere bizzat giderek kiremit ve çatı sistemlerini anlatırken aynı zamanda öğrenci arkadaşlarımızın aklında kalacak uygulama eğitimleriyle onların da ürüne dokunmalarını sağlamaktır. Kiremit ve çatı sektöründeki bilgi eksikliğini tamamlayarak öğrenci arkadaşlarımızı çatı konusunda meslek hayatlarında uygulayabilecekleri teorik bilgilerle birlikte kendilerine sağladığımız teknik çizimlerle kullanabilecekleri dokümanlar sağlıyoruz. Öğrenci arkadaşlarımızın bir çoğu bu eğitim sayesinde kendi elleriyle prototip çatı uygulaması yaptılar. Ürünleri ellerine alarak inceleme fırsatı buldular. Bu şekilde akılda kalıcı bir eğitim modeli oluşturduk.

Pandemi süreci ile birlikte, üniversite işbirlikleriyle eğitimlerimize ara vermeden on-line olarak devam ettik. Online eğitimlerde de aynı şekilde teorik çatı eğitiminin yanında ekran karşısında ürünlerin uygulamalarını canlı olarak gösterdik. Bu eğitimlerimiz de oldukça ilgi topladı ve eğitimlerimiz devam etmektedir. Günümüzde artık bilgiye ulaşmak çok kolay, zor olan doğru bilgiyi bulmaktır. Gelecekte ülkemizin konut ve inşaat sektöründe rol oynayacak mimarlarımıza doğru çatı uygulamalarını anlatarak aslında ülkemizin çağdaş çatı uygulamaları konusunda gelişiminde de öncü bir marka olarak sorumluluklarımızı yerine getirdiğimiz kanısındayız."

MEGARON ÇATI TEKNOLOJİLERİ BU PROJESİ İLE ALTIN ÇEKÜL ULUSLARARASI YAPI KATALOĞU 2020 ÖDÜLLERİ PAZARLAMA KATEGORİSİ  EN İYİ SEKTÖREL EĞİTİM PROJESİ TEŞVİK ÖDÜLÜ'NE LAYIK GÖRÜLDÜ.