Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Yapı Kataloğu ve Anıl Zemin Market'ten “2023 Kış Kokteylleri Workshopu” Etkinliği

Yapı Kataloğu ve Anıl Zemin Market'ten “2023 Kış Kokteylleri Workshopu” Etkinliği

Birbirinden değerli mimarlık ofislerinin ve sektör temsilciliklerinin katılımı ile gerçekleştirilen  etkinlik; Anıl Zemin Market Genel Müdürü Ali Ekber Işık’ın konuşması ile başladı. “Türkiye’de esnek zemin kaplama denince akla ilk gelen firma olmamız, 21 yıldır bu işin ne kadar doğru yapıldığının kanıtıdır.” diyerek Anıl Zemin’den ve çalışmalarından kısaca bilgi verdi.

Dünyaca ünlü birçok esnek zemin kaplama firmasının, Türkiye distribütörlüğünü bünyesinde bulunduran Anıl Zemin Market; Karo Halı, LVT-LVP zemin kaplamaları, PVC zemin kaplamaları, Linolyum zemin kaplamaları, Paspas ve Yükseltilmiş Döşeme sistemlerinin satış ve uygulamaları ile ilgili katılımcılara detaylı bilgiler verildi. Farklı branşlara sahip mimarlar, Anıl Zemin’in showroomunda hemen hemen her segment ve fiyat aralığında zemin kaplama ürün seçeneklerini inceleme ve bilgi alma fırsatı bulmuş oldular. 

Anıl Zemin Market’in ürünlerinin ve çalışmalarının yakından incelendiği etkinlikte, kokteyl workshopu ve DJ performansları ile sohbetler daha keyifli anlara dönüştü. Bu sayede dinamik ve interaktif bir etkileşim gerçekleşti.

 

Sektörde,  konusunda uzmanlaşmış sertifikalı uygulama ekibi bulunduran tek firma olan Anıl Zemin Market, yurt içi ve yurt dışı projelerde etkin ve hızlı uygulama çözümleri sunmaktadır.

“Girişten çıkışa ideal esnek zemin çözümleri” mottosu ile yola çıkan Anıl Zemin Market, bugüne kadar başarıyla teslim edilmiş binlerce proje ve bunlardan edinilen tecrübe ile müşteri ve hizmet odaklı çalışmalarına özen göstererek devam ediyor. 

Yapı Kataloğu mimarları, iç mimarları ve sektör profesyonellerini farklı konular ve farklı disiplinlerlerden sektörün önde gelen malzeme firmalarıyla bir araya getirmeye devam edecek.

Yapı Kataloğu etkinliklerinden haberdar olmak için info@yapikatalogu.com