Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Yangın Çözümlerinizde Sika Yoksa Eksik Var!

Yangın Çözümlerinizde Sika Yoksa Eksik Var!

Yangına karşı koruma, büyük ölçüde kentleşmeden dolayı günümüzde önemi giderek artan bir konu haline geldi. Yaşadığımız çevrelerin yoğunluğu arttıkça, hayati tehdit taşıyan bir yangının hızlı bir şekilde yayılma riski de artar. Bina ve yapıların gerçekleşmesi an meselesi olan bu tehdide karşı korunmaları gerekir. Yangına karşı entegre ve pasif yangın sistemlerinin tutarlı bir şekilde kullanılması, hem çevreyi hem de insanların can ve mallarını korumanın en etkili yoludur.

Sika, zehirli gazların ve dumanın yayılmasını yavaşlatan çözümleriyle; insanların binalardan güvenli şekilde tahliye edilmelerinin yanı sıra, yangın sonrasında karşılaşılacak yeniden inşa maliyetlerini de en aza indirmeyi hedefliyor.

 

Pasif yangın durdurucu çözümleri ile Sika, duvar ve döşeme alanlarında yalıtımı sağlayarak; kaçış yollarını, bina yapılarını ve kritik yapı elemanlarını koruyor, yangın olayları sırasında kişilere hayati kaçma süresi sağlıyor.

Sika, ürün uygulamalarında kalite standardını korumak için; tamamı alanında uzmanlaşmış ve çok sayıda referansı olan, sertifikalı uzman bayilerden de destek alıyor. Yangın bölümü uzmanları, müşterilerin ihtiyaçlarını doğru analiz etmek adına; yapının tipi, istenilen standart, dayanım süresi, bölme elemanının tipi, tesisat cinsi veya mevcut yalıtım ürünü gibi kriterlerin üzerinde hassasiyetle duruyor.

Bunlara ek olarak Sika, sektör profesyonellerine yönelik dijital projeler de gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz yıl, ürünlerin tesisat geçişleri etrafındaki kullanım yerlerini, uygulama kalınlıklarını vb. tüm bilgileri içeren “Solution Finder, Çözüm Bulucu” programını web sitesi vasıtasıyla tüm sektör profesyonelleri ile paylaşan Sika, bu sene de mevcut programa ek olarak, lineer derzler için tüm ayrıntıları içeren programını, yine ücretsiz olarak sektör profesyonellerinin erişimine sunacak. Ayrıca hem ürün portföyünü, hem de beraberinde gelen onay, sertifikasyon ve teknik servis desteği konularında kapasitesini artıracak.