Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
SAMET Masters Club – Mobilyanın Üstatları Yeniden Bir Arada Projesiyle İstanbul’da!

SAMET Masters Club – Mobilyanın Üstatları Yeniden Bir Arada Projesiyle İstanbul’da!

Katma değerli ürünleriyle sektörünün lideri olan SAMET, yeni nesil ürünlerini Türkiye’nin birçok yerinde iş ortakları ve kullanıcıları ile buluşturacağı projesiyle çıktığı tanıtım turuna, 16 Temmuz’da Karabük’ten başladı.

“SAMET Masters Club – Mobilyanın Üstatları Yeniden Bir Arada” projesi kapsamında 4 ay boyunca 49 ilde 60 noktayı ziyaret edecek olan SAMET tırının yeni durağı İstanbul’du. Burada 4 ayrı noktada ziyaretçisi ile buluşan SAMET, sofistike tasarım ve mükemmel fonksiyonu bir arada sunan ürünlerini sergilediği showroom alanında ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

İş ortakları ve mobilya üreticilerinin yanı sıra evde kendi mobilyasını yapan son kullanıcıların da ziyaret ettiği etkinlik alanında ürünler hakkında çeşitli atölyeler de düzenleyen SAMET, aynı zamanda yenilenmiş üretim tesislerindeki teknoloji ve kaliteyi 360° VR Deneyimi yaşatarak ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor. Aktiviteler kapsamında ziyaretçiler, bu eşsiz sanal tur deneyimi ile SAMET’in dünya standartlarındaki üretim anlayışını ve kalitesini daha yakından tanıma fırsatı buluyor.