Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Klassis’ten Hibrit Çalışma Modeline Yeni Bir Bakış Açısı

Klassis’ten Hibrit Çalışma Modeline Yeni Bir Bakış Açısı

Bu sistemde çalışanlar yarı zamanlı olarak evde, yarı zamanlı olarak ofis ortamında çalışarak zamanlarını geçirmektedirler. 

Klassis tasarım ve konforu sizler için bir araya getirmektedir. Çalışma alanlarında en yüksek verimi hedefleyen Klassis, değişen kullanıcı ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik geliştirdiği yenilikçi bakışıyla iş hayatında süregelen mekânsal devinime öncülük etmektedir. 

Klassis Zemin Döşemeleri ile Çalışanların Mutluluğuna ve Verimliliğine Katkı Sağlar

Interface, kullanıcılar üzerinde olumlu etkiler yaratan zemin döşemeleri sunmaktadır. Interface, modüler zemin döşemelerinde doğadan ilham alarak, biyofilik tasarımlarıyla kullanıcıların verimliliğini destekleyen iç mekânlara kavuşturmaktadır. Sürdürülebilirlik felsefesini kendine odak noktası edinmiş Interface, çevre üzerindeki etkisini en aza indirmek amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Ürünlerini doğaya saygı duyarak üretmektedir. Karbon nötr koleksiyonları ile daha az karbon, daha güçlü tasarımları kullanıcılarına sunmaktadır. Interface’in karbon nötr ve karbon negatif ürünleri ile siz de karbon ayak izini azaltabilirsiniz!

Modüler zemin döşemelerinde Dünya lideri olan Interface, geniş kapsamlı karo halı ve LVT döşeme seçenekleri sunmaktadır. Sert ve yumuşak döşeme alternatifleri, entegre bir döşeme sisteminde bir araya getirilmek üzere tasarlanmıştır. Klassis ve Interface, konsept tasarım önerileri ile kullanıcıların ihtiyaçlarını gözeterek destek olmaktadırlar. Proje süresince her daim tüketiciyle iletişim halinde olan Interface, sizlere ayrıcalıklı tasarım hizmetinin yanında teknik destek de sunmaktadır.

Interface Yenilenen Ice Breaker Karo Halı Koleksiyonu ile Çalışanlara Rahatlatıcı Çalışma Mekânları Sunar

Şirketler çalışanlarını yeni hibrit çalışma sistemine motive etmek için kullanıcılarında huzurlu ve sakin çalışma ortamları sunan Ice Breaker Karo Halı Koleksiyonunu tercih etmektedirler. Ice Breaker Karo Halı Koleksiyonu buz kırılımlarından ilham alarak ve organik bir geometri sunarak, yönsüz kurulumu ile hızlı bir uygulama sağlamaktadır. Ice Breaker, karbon nötr özellikli zemin çözümleri sunarak karbon ayak izinizi azaltmanıza yardımcı olur. Siz de koleksiyonun yeni, göz alıcı renklerini keşfedin!

Steelcase Eclipse Light ile Çalışırken Göz Yorgunluğunu En Aza İndirin

Steelcase - Eclipse Light, yenilikçi, zarif ve fonksiyonel tasarımı ile hem ofis hem ev ortamlarında kullanıcılara estetik ve fonksiyonel çözümler sağlar. Doğal gün ışığından ilham alan Eclipse LED ve yüksek teknolojiye sahip Flicker-Free sayesinde üstün renk performansı sunan Eclipse Light, uzun süre çalışma sonrası oluşan göz yorgunluğunu azaltır ve konforlu bir çalışma deneyimi sunar.

Steelcase, Karman Ofis Sandalye Koleksiyonunu Sonbaharda Satışa Çıkarıyor!

Türkiye’de sonbaharda satışa çıkacak olan koleksiyon ergonomi ve sürdürülebilirliğe tamamen yeni bir bakış açısı sunuyor. Kullanıcının vücut hareketlerine göre tepki veren Karman, sunduğu rahatlık ve konfor ile tüm fileli çalışma sandalyelerinin önüne geçiyor ve yeni bir akım yaratıyor. Benzersiz ofis sandalyesi koleksiyonu oturduğunuz sürece maksimum konfor sağlar ve uzun süre oturma sonucu ortaya çıkan boyun, omuz ağrılarını ortadan kaldırır.