Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Klassis'te Yeni Yıl Yeni Ürünler

Klassis'te Yeni Yıl Yeni Ürünler

Tasarlanan ürünün ya da mekanın, kullanıcısına hizmet etme gerekliliği bulunur. Sadece estetik kaygılarla ya da işlevsel amaçlar doğrultusunda bir ürün tasarlamak sonucunda kullanışsız olarak nitelendirilmesine neden olur. Dolayısıyla tasarımcıların, ürünü ya da mekanı tasarlama sürecinde; ergonomik, işlevsel ve estetik gibi gereksinimleri karşılayan çözümler üretmesi önem taşır. Bu doğrultuda mekan tasarım sürecinde, sadece mekansal organizasyon niteliklerine takılmak yetersiz bir etki verecektir. Seçilecek olan mobilyalar ve diğer ürünler sahip oldukları özellikler itibariyle mekanı işlevsel ya da kullanışsız olarak adlandırılmasına sebebiyet verebilir.

Yukarıda bahsedilen problemler ve gereksinimler sonucunda Klassis ürün grubu ile mekanlarınızı ihtiyaçlarınıza uygun bir şekilde tasarlamanıza imkan sağlıyor. Yeni yıla, yeni ürünlerini tanıtarak giren firma, ürün yelpazesinde bulunan Interface’den Past Forward, Steelcase’den Karman ile beklentilerinizi karşılıyor.

Ergonomi ve sürdürülebilirliğe yeni bir bakış açısı: Steelcase Karman

Klassis ürün yelpazesinde bulunan Steelcase tarafından tasarlanan Karman, vücudun hareketlerine doğal olarak tepki veren, konfor, ergonomi ve sürdürülebilirlik standartlarıyla 21. yüzyılın ötesine geçen bir ofis sandalyesidir.  

Steelcase'in patentli hibrit sandalyesi, ultra hafif iskeleti, basınç noktalarını hafifleterek, kullanıcısının oturma süresi boyunca esner ve maksimum konfor sağlar. Bu esneme payının bir bölümü ise Intermix kumaşından gelir. Var olan fileli sandalyelerin sağladığı ergonomik koşulların ötesine geçmeyi hedefleyen firma, özel dokuma nitelikleri ile amacına ulaşır. Şimdi benzersiz renk kombinasyonları ile sonsuz estetiği mümkün kılıyor.

Atmosfer yararının düşünülmesi ile tasarlanan Karman, sürdürülebilir malzemelerle üretildi. Sadece 13 kg ağırlığında olmasına rağmen inanılmaz derecede güçlü olan ürün; minimum kaynakları kullanarak, karbon nötr özelliği sayesinde karbon ayak izini azaltıyor.

İkonik desenlerden ilham alan: Interface Past Forward

Klassis ürün grubundan Interface'in 50. yılını kutladığı ve bu deneyimi, nostaljik desenlerle somutlaştırdığı ürünü Past Forward ile tanışın!

Onlarca yıllık ikonik desenlerden ilham alan Past Forward karo halı koleksiyonu; Orta Doğu'nun motiflerinden Art Nouveau'nun doğadan gelen çiçek desenlerine, Arts & Craft'ın el yapımı estetiğinden nostaljik renk geçişlerine kadar çok yönlü çeşitliliğin simgeliyor. Ürün, 14 dinamik seçeneği ile karo halıdan gelen işlevselliği, estetikle buluşturuyor. Sahip olduğu özellikleriyle sadece kendi bütünlüğünde değil, nora® kauçuk zemin kaplamaları veya LVT koleksiyonları ile kontrast bir yapı oluşturabiliyor.

Son zamanlarda duvarlarla mekanı sınırlandırmak yerine, zeminde uygulanan detaylar ile alanlar tanımlanabiliyor. Mekanı sınırlamak ya da beklenmedik bir etkiyle tasarıma benzersiz bir algı katmak, ihtiyacınız ne olursa olsun cevabı Past Forward koleksiyonunda bulunuyor.

Klassis, Interface ve Steelcase gibi markaları ile mekan tasarımında, kullanıcıların değişen ihtiyaçlarını gözeterek destekleyici bir tasarım yolu izliyor. Proje süresince her daim tüketiciyle iletişim halinde olan Klassis, sizlere ayrıcalıklı tasarım hizmetinin yanında teknik destek de sağlıyor.