Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Gömme Rezervuarda da “Yıllarca Beraber” Deyin

Gömme Rezervuarda da “Yıllarca Beraber” Deyin

Seramik sağlık gereçleri sektörünün önemli oyuncularından SEREL, bir ailenin ortalama 30 yıl kullanabileceği gömme rezervuarları ile kurumun mottosu olan “Yıllarca Beraber” felsefesini bu ürün grubunda da yaşatıyor.

Türkiye’nin önemli sanayi kuruluşlarından Elginkan Topluluğu markaları E.C.A. ve SEREL ürünleri kalitelerine olan güveni Yıllarca Beraber sloganı ile özetliyor. Bu felsefenin ürünlerinden biri de SEREL markalı gömme rezervuarlar. Güven ve kaliteyi yaşatan SEREL Gömme Rezervuarlar, dayanıklılığıyla gerek müteahhittin gerekse nihai tüketicinin yüzünü güldürüyor. Yıllarca Beraber mottosuna uygun üretilen SEREL gömme rezervuarlar satışa sunulmadan önce laboratuvarlarda 200.000 kez çalışma testine tabii tutuluyor.

Kireç kırıcı özelliği, yüksek basınca dayanıklı mekanizması ve 500 kg ağırlığa dayanabilmesinin yanı sıra SEREL gömme rezervuarlar uygulamacıya pratik kolay montaj avantajı sağlayacak şekilde dizayn ediliyor. Üstelik 6 LT’yi 30 saniyede doldurabilen hızlı dolum özelliği ve sessiz dolum özellikleriyle de kullanıcıyla kolaylık sağlayan SEREL gömme rezervuarlar her geçen gün gelişen gömme rezervuar pazarının tercih edilen markası.