Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Geleceğe Yönelik Banyo Planlaması

Geleceğe Yönelik Banyo Planlaması

Duravit ürünleri geniş bir yelpazede akıllı çözümler sunar:

  • Geleceğe yönelik banyo planlaması
  • Rahatlık ve konfora odaklanma
  • Katma değerli yıkama alanı: raf alanı, depolama alanı veya oturma yeri
  • Gömme duş tekneleri duşta hareket özgürlüğü sunar
  • Herkes için hoş bir konfor seviyesi ve akıllı klozetler

Ekstra özelliklere sahip yıkama alanları

Sağda veya solda geniş yüzey alanlarına sahip geniş bir lavabo, tüm temel ihtiyaçlara kolayca ulaşılabildiği için günlük yaşamda pratik avantajlar sunar. DuraSquare lavabosunun dikdörtgen tasarımı, iki kişinin aynı anda rahatça dişlerini fırçalayabilmesi için bolca alan sunar.

Benzer şekilde çekici ve pratik bir seçenek: daha dik bir duruş için daha yüksek bir yıkama pozisyonu sağlayan tezgah üstü lavabolu konsol çözümleri. Ayrıca oturarak veya tekerlekli sandalye ile erişilebilir. Yan taraftaki geniş raf alanı ve entegre havlu askısı, tüm tuvalet malzemelerinin ve havluların düzenli bir şekilde ve kolayca erişilebilecek şekilde saklanabileceği anlamına gelir.

Duşta hareket özgürlüğü

Geniş bir duş alanı, gömme duş tekneleri tarafından garanti edilen maksimum hareket özgürlüğü ile günlük hayattan ferahlatıcı bir sığınak sunar. Stonetto duş teknelerinin mat saten yüzeyi zemine mükemmel bir şekilde uyum sağlar, hızlı ve kolay temizlenir ve kayma riskini azaltır. Çocuklar veya hareket kabiliyeti kısıtlı kişiler yardıma ihtiyaç duyarsa, bir bakıcı, tabure veya diğer yardımcılar için yer vardır.

Bağımsız kullanım için kullanışlı akıllı klozet

İkonik, minimalist ve her banyo tasarımına uygun: SensoWash® özellikli D-Neo ve Starck f akıllı klozetleri. Son teknoloji, nazik ve olağanüstü tuvalet hijyeninin bir sembolü olan bu ürünler, maksimum konfor ve hoş bir ferahlık sunar. Üç sprey moduna sahip entegre paslanmaz çelik sprey kolu bide olarak kullanılabilir ve klozeti kullanmayı kolaylaştırır. SensoWash® akıllı klozetleri ayrıca hareket kabiliyeti kısıtlı kişiler veya yaşlılar için günlük katma değer sunar.