Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Duravit'ten İpuçları: Banyo Bataryası Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Duravit'ten İpuçları: Banyo Bataryası Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Zamansız, modern çok yönlü tasarım

Yeni bir banyo kurulumu konusunda alınan kararlarda öncelikle estetik konusu esas alınmaktadır. Bir banyonun 15 yıl veya daha uzun süre cazip kalması gerektiği gerçeği karar verme sürecinde göz önünde bulundurulmalıdır. Eskimeyen modern tasarım Duravit'in DNA'sına kök salmıştır. Ürün yönetimi, iç geliştirme ekibi, uluslararası tedarikçi ağı ve Philippe Starck, Kurt Merki Jr. Matteo Thun ve Antonio Rodriguez ile Bertrand Lejoly, batarya ve duş başlıklarının geliştirilmesi konusunda işbirliği yapmaktadır. Duravit'in batarya ve duş başlığı ürün yelpazesi, çeşitli tarz koleksiyonlar ve bütünsel bir banyo tasarımına yönelik çok çeşitli tasarım seçenekleri sunmaktadır. Dahası, sürekli yüksek tasarım kalitesinde ve dayanıklı, temizlemesi kolay Krom ve Mat Siyah yüzey seçenekleri ile her bütçeye uygun bir ürün bulunmaktadır.

Tüm banyoya yönelik batarya uygulamaları

Duravit, küçük el yıkama lavabolarından geniş lavabolara kadar tüm lavabolar için çeşitli boyutlarda (S - XL) optimum yüksekliğe sahip tek kollu bataryalar sunmaktadır. Tüm banyo ürünlerini sağlayan bir tedarikçi olarak Duravit, lavabodan, duşa ve küvete kadar yüzeye monteli ve sıva altı versiyonlu ürünleriyle banyonun her bölümüne yönelik bir şeyler sunmayı amaçlamaktadır.

Çeşitli batarya tasarımlarına (kollu bataryalar veya termostatlar) yönelik evrensel bir tesisat sistemi sunan Duravit BlueBox®, sıva altı tesisatta kullanılmaktadır. Bu sayede, tasarım kararı temel setin montajından sonra bile alınabilir.

Uyumlu duş başlığı ürün yelpazesi

Duş başlıkları, gerek duşta gerekse küvette, her alanda mükemmel bir eklentidir. Duravit'in optimize edilmiş duş başlığı yelpazesi, her zevke ve uygulamaya yönelik bir şeyler sunmaktadır. Farklı püskürtme modları ve yüzeylere sahip çeşitli fiyatlardaki el duşları ve duş başlıkları sayesinde her duruma uygun özel bir seçim yapılabilir. Temizleme kolaylığı sağlayan EasyClean veya bir düğmeye basarak püskürtme modunun değiştirilmesini sağlayan Click! teknolojisi gibi işlevler rahatlık ve konforu artırmaktadır. Klasik, geniş çaplı el duşundan silindirik veya kare tasarımlı minimalist el duşu başlıklarına kadar tasarımlar içeren seri aynı zamanda mükemmel bir görsel uyum sağlar.

Duş almayı keyifli hale getiren pratik hepsi bir arada çözüm olarak sunulan tek kollu veya termostatlı versiyonu olan duş sistemleri aynı zamanda duvar içinde karmaşık çalışma yapılması gerektirmeyen ideal bir yenileme çözümüdür.

Konforlu çalışma

Ergonomik olarak tasarlanan ve elde hoş bir his uyandıran saplar, konforlu ve kullanımı kolay batarya tasarımında önemli bir özelliktir. Bu sayede, su miktarı ve sıcaklığı tam olarak ayarlanabilir.

Duş ve küvetlerde tek kollu bataryaya alternatif olarak termostatlı bataryalar da mevcuttur. Sabit bir sıcaklıkta su sağlama ve basınç dalgalanmalarını giderme avantajı sunan bu bataryalarda su sıcaklığı istenen dereceye ayarlanabilmektedir.

Sürdürülebilir ekonomi işlevleri

Somut ekonomik faydalar sağlamak maksadıyla Duravit bataryaları ve duş başlıklarında akıllı teknolojiler kullanılmaktadır.

FreshStart işlevine sahip enerji tasarruflu lavabo bataryaları orta konumdayken başlangıçta sadece soğuk su verir. Sıcak su, sadece kol özellikle sola hareket ettirildiğinde açılır. Bu sayede, sıcak su yalnızca gerçekten ihtiyaç duyulduğu durumlarda kullanılırak enerji ihtiyacı azaltılır, enerji maliyetleri veCO2 emisyonları düşürülür. Soğuk su, el yıkama, diş fırçalama ve bitkilerin sulanması için mükemmel derecede yeterlidir.

5.5 L/dakika akış hızına sahip tüm Duravit lavabo bataryaları sıcak su ve enerji tüketimi konusunda tasarruf sağlamaktadır. 3,5 L/dakika ile sınırlı akış hızına sahip MinusFlow bataryalar ise daha da tasarrufludur. İlave olarak su jetine hava ekleyen AirPlus teknolojisi yumuşak ve hacimli bir akış sağlar.

Ayrıca, özellikle duş alma konusunda muazzam su ve enerji tasarrufu potansiyeline sahiptir. Duravit MinusFlow el duşları, standart duşlara kıyasla %40'a varan daha düşük akış hızına sahiptir, bu oran duş başlıklarında %60'a kadar yükselebilmektedir (MinusFlow duş başlıklarının akış hızı 9 L/dakika, standart el duşlarının akış hızı 15 L/dakika, standart duş başlığının akış hızı 25 L/dakika).

Kalite ve garanti

Duravit, tüm bataryalarda yüksek kaliteli malzemeler kullanmaktadır, örneğin uzun ömürlü olması için güvenilir seramik kartuşları kullanılmaktadır. Bataryalar, piyasaya sunulmadan önce, yıkama konforu ve sıçrama davranışı bakımından sıkı testlere tabi tutulmaktadır. Bu sayede, Duravit Best Match eşleşmesi mümkün olmaktadır. Duravit tarafından geliştirilen eşleştirme aracı, kullanıcıların herhangi bir yıkama alanına uygun en iyi batarya ve seramik kombinasyonunu bulmasına yardımcı olmaktadır: www.duravit.com/bestmatch

Duravit, tüm batarya ve duş başlıklarında gönüllü beş yıl garanti vermektedir. Her bir ürün hattının üretiminin durmasının ardından sonraki 15 yıl boyunca yedek parça desteği sunulmaktadır.