Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Doka’nın Yeni Modüler İş İskelesi Sistemi Ringlock, İnşaat Projelerinde Hız ve Verimliliği Artıracak

Doka’nın Yeni Modüler İş İskelesi Sistemi Ringlock, İnşaat Projelerinde Hız ve Verimliliği Artıracak

Ringlock, sahada birçok ihtiyaca tek ürünle çözüm sunuyor

Ringlock iş iskelesi sistemi, müşterilerinin Doka’dan beklediği tüm operasyonel avantajları sağlıyor.

Üstün kalitesi, cazip fiyatı ve performansıyla öne çıkan Ringlock iş iskelesi sistemi, modüler özellikleri sayesinde çok yönlü kullanılarak, sahada birçok ihtiyaca tek bir ürünle cevap veriyor.

İskele piyasasında onlarca yıldır varlığını sürdüren test edilmiş ve onaylanmış bu çözüm sistemi, kalıp donatı işlemlerinin gerçekleştirilmesi için ideal sistem bileşeni olma özelliğine sahip. Ringlock, ayrıca kalıp altı iskele ve merdiven kulesi olarak da kullanılabiliyor. Ürün, benzerlerine göre çok sağlam olması ve kolay kurulumu nedeniyle avantaj sağlıyor. Alman Yapı Tekniği Enstitüsü (DIBt) sertifikasına sahip olan Ringlock, tüm genel güvenlik standartlarına uygun.

Güvenli ve dayanıklı olmasıyla ideal iş iskelesi

Sıradışı güvenlik ve dayanıklılık sunan Ringlock iş iskelesi sistemi, bu özellikleriyle inşaat projeleri için ideal çözüm oluyor.

Ringlock, güçlü ve sağlam dizaynı sayesinde iş kazalarının da oranını azaltarak, çalışanların görevlerini güvenle ve verimlilikle yerine getirmelerini sağlıyor. Ringlock’un galvaniz kaplaması, uzun süreli kullanım sağlarken bakım onarım maliyetini de düşürüyor. Bu özellikleri modüler tasarımı ile birleştiğinde, ortaya çok yönlü ve uzun süreli kullanım sağlayan bir ürün çıkıyor.

Kaliteli ürünlerle profesyonel tedarik hizmeti sunuyor

Doka’nın müşterileri, kusursuz planlama, hızlı tedarik, kaliteli ve güvenilir ürünlerle desteklenen profesyonel tedarik sürecinden de faydalanabiliyor. Hem kalıp, hem de iskele işleri için tek bir tedarik noktası sunması sayesinde organizasyon ve koordinasyon ihtiyacını en aza düşüren Doka, böylece müşterilerine zamandan ve kaynaklardan tasarruf etme imkanı veriyor.

Doka’nın yerel temsilcileri ise, hızlı ve esnek bir destek sağlayan servis ağı ile birlikte, geliştirilmiş bir tedarik süreci ve güvenilir teslimatı garantiliyor.

Doka Türkiye Genel Müdürü Can Ali Güven: “Tek noktadan tedarik imkanı, müşterilerimize işlevsellik sağlıyor“

Doka Türkiye Genel Müdürü Can Ali Güven, yaptığı açıklamada, Doka’nın artık müşterilerinin kalıp ve iskele ihtiyaçları için tek durak noktası haline geldiğini vurguladı.

Can Ali Güven, “Bu sistem, tedarikçi sayısını azaltmakla kalmayıp aynı zamanda kalıp ve iskele sistemlerinin tek bir noktadan tedarik edilmesi sürecinde müşterilerimiz için işlevsellik sağlıyor” ifadesini kullandı.

Müşterilerine kalıp ve iskele ihtiyaçları için verimli ve yüksek kaliteli tedarik ağı sunduklarının altını çizen Doka Türkiye Genel Müdürü Güven “Böylece müşterilerimizin basit ve kusursuz bir tedarik sürecinden yararlanarak asıl önemli konuları olan inşaat projelerine odaklanmalarını sağlıyoruz“ dedi.

2040 yılına kadar “sıfır karbon” hedefi koydu

Doka, 2040 yılına kadar net “sıfır karbon” emisyonuna ulaşmayı hedefliyor. Karbondan arınmaya odaklanan Doka, şimdiye kadar 7 binden fazla ürününün karbon ayak izini hesapladı. Doka CEO’su Robert Hauser bu konuda, şu açıklamayı yaptı: “Doka, ekolojik şeffaflık yoluyla sürdürülebilir bir geleceği desteklemeye gayret etmektedir. 2024 yılının başında kalıp ürünleri portföyümüzün yanı sıra bir dönüm noktasına daha imza atarak, iskele ürünlerimizin karbon ayak izi verilerini yayınladık. Sektörde bunu yapan ilk firma olmaktan gurur duyuyoruz.”

Doka, bu çalışmasıyla sera gazı emisyonları hakkında şeffaf veriler sunarak, müşterilerinin renovasyon ve yeniden yapılandırma projelerinde çevreye duyarlı satın alma kararları vermelerine olanak tanıyor.