Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
Akpa Alüminyum, Bu Yıl Yurt Dışı Fuarlarında Gücünü Sergileyecek

Akpa Alüminyum, Bu Yıl Yurt Dışı Fuarlarında Gücünü Sergileyecek

Akpa Alüminyum, 30 Eylül - 3 Ekim 2024 tarihleri arasında Fransa'da düzenlenecek BATIMAT Fuarı, 8 - 10 Ekim tarihleri arasında Almanya'da Aluminium Messe Düsseldorf Fuarı ve 5 - 8 Kasım tarihlerinde İspanya'da gerçekleştirilecek VETECO Fuarı olmak üzere, üç farklı ülkede sektörün önemli fuarlarına katılım gerçekleştirecek.  

Akpa Alüminyum Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Çalışkan, “Fuar katılımlarında sektördeki yerimizi daha da güçlendirmeyi hedefliyoruz,” dedi. Çalışkan ayrıca, şirketin bu uluslararası platformlarda ürünlerini tanıtarak yeni işbirlikleri ve fırsatlar yaratmayı amaçladığını vurguladı.

Son olarak Çalışkan, “16-19 Kasım tarihlerinde ise yurt içinde düzenlenecek olan Avrasya Pencere Fuarı’nda yer alacağız. 8 ekstrüzyon hattı (6 ila 10 inç arasında), iki dökümhane, iki dikey toz boya hattı, bir eloksal hattı, bir ahşap doku ısı transferi hattı ve bir kompozit panel hattı ile toplamda 174.000 metrekarelik bir alanda faaliyet gösteren üretim tesisimizle güçlü üretim kapasitemizi bu fuarlarda ön planda tutacağız. Mimari alandaki estetik ve yüksek performanslı mimari sistem ürünlerimizi sergileyeceğiz,” dedi.