Yapı Kataloğu - Nitelikli Mekan Yaratma Platformu

Bize Ulaşın +90 (850) 303 27 83
1.250 Metre İrtifada Duravit

1.250 Metre İrtifada Duravit

1.250 metre yükseklikteki Burghotel Falkenstein, Almanya'nın aynı adı taşıyan en yüksek kale kompleksinin eteğinde yer almaktadır. Gurme otel, ödüllü mutfağı ve kusursuz iç mimarisi ile konuklarını nasıl etkileyeceğini biliyor. Eksiksiz banyo üreticisi Duravit, Luv, White Tulip ve C.1 gibi tasarım serilerine sahiptir.

Muhteşem manzaraya karşı ayaklı küvetler

17 oda ve süit, ayrıntılara dikkat edilerek tasarlanmıştır. Her oda benzersizdir ve kendine has bir çekiciliği vardır. Örneğin, "Ludwigstraumsuite" içindeki yatak, Alpler'in üzerinden yıldızlı gökyüzünün manzarasını sunmaktadır. Konukların ayaklı Luv küvetten Schloss Neuschwanstein manzarasının keyfini çıkarabilecekleri “Schlossblicksuite” gerçekten öne çıkan bir özelliktir. Otel işletmecisi Simon Schlachter, “Luv küvetin görünümü ve verdiği histen hemen etkilendik. Yüksek kaliteli ayaklı küvet olarak Luv yaşam alanına mükemmel uyum sağlar ve misafirlerimiz için mükemmel bir kendini iyi hissetme deneyimi yaratır.” Cecilie Manz tarafından tasarlanan küvetin şaşırtıcı derecede kadifemsi hissi, onu diğerlerinden farklı kılıyor. DuraSolid® malzemesi, şaşırtıcı derecede ince kenarlı bir küvet ve geniş bir iç mekan sağlıyor.

Otel ortamındaki en titiz gereksinimler

Aile tarafından işletilen işletme, 2022 baharında oteli yeniledi. Burghotel'in tadilatı için Duravit ürünleri seçildi. “Bir otel işletmecisi olarak özel tasarım ve dayanıklılığa çok değer veriyoruz. Banyo ürünlerinin iyi görünmesi gerekiyor - bu bir kesin - ama aynı zamanda hijyen ve bakım kolaylığı açısından en yüksek standartları karşılamaları gerekiyor."

Organik tezgah üstü lavabolar, sofistike bataryalar

White Tulip bu gereksinimleri bir araya getiriyor. Tasarımcı Philippe Starck'ın mükemmel tasarımıyla serinin tezgah üstü lavaboları, yıkama alanına benzersizlik katıyor ve şekli, çiçek açan bir lale siluetinden ilham alıyor. Yenilikçi malzeme DuraCeram®, son derece ince kenar kalınlıklarına sahip hassas şekilleri mümkün kılar - hijyenik, temizlemesi kolay, son derece sağlam, aşınmaya ve çizilmeye karşı dayanıklıdır.

Ek olarak, sofistike bir görünüme ve Kurt Merki Jr. tasarımına sahip C.1 armatürler, birinci sınıf iç mekan ile harika bir uyum sağlar. C.1 armatürler sadeliği ile odanın havasını belirliyor, lavabo ve küvet ile mükemmel bir sentez oluşturuyor.