Bizi Takip Edin

Etkinlik Detayı

1991 - 2017 yılları arasında Yapı-Endüstri Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen ve yapı sektörünün prestij ödülleri olarak bilinen ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’,27'nci kez düzenleniyor. 48 yıllık tarihinde mimarların, projelerin, şantiyelerin yapı malzeme firmalarıyla bir araya gelmelerini ve ürünlerle ilgili detaylı bilgilere ulaşmasını hedefleyerek  yapı sektörünün en güvenilir kaynağı olan YAPI KATALOĞU, 2020 yılı itibariyle ALTIN ÇEKÜL ödüllerini bünyesinde düzenleyerek, yapı sektörünü uluslararası boyuta taşımaya başladı. 

ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödül programı, 30. yaşını kutlamaya yaklaşırken Türk yapı sektöründe yapı malzemesi alanında faaliyet gösteren yapı malzemesi üreticisi veya temsilcisi firmaların, kuruluşların, akademik grupların, araştırma laboratuvarlarının, girişimcilerin başvurabileceği bir ödül programı olarak yapı malzemesi alanında yeni fikir, teknoloji ve ürünleri destekleyerek sektörün gelişimine sağladığı katkıyı genişletmeyi hedefliyor. 

‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Ödülleri’, kendi sektörlerinde uzman ve profesyonel kişilerden oluşan jürinin, ‘Yapıda Yenilikçi Ürün Ödülü’, ‘Fikir Ödülü’ ve ‘Sektörel Pazarlama Ödülü’ olmak üzere 3 ana kategoride değerlendirme yapacağı Türk yapı sektöründe yapı malzemesi sektöründe faaliyet gösteren yapı malzemesi üreticisi veya temsilcisi firmaların, kuruluşların, akademik grupların, araştırma laboratuvarlarının, girişimcilerin başvuru yapabileceği bir ödül programı oluyor.

Detaylı bilgi için tıklayın. https://www.altincekul.com/

 


  • Tarih:01 Mayıs - 31 Aralık 2021

 

Benzer Etkinlikler

>