Bizi Takip Edin

Etkinlik Detayı

‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Ödülleri’ programı altında 2020 yılında ilk defa düzenlenecek olan ‘ALTIN ÇEKÜL Mimarlık Ödülleri’ de sahiplerini bulacak.

 

Ödül programına katılım sağlayan tüm firmalar ile sektöre yeni atılan Türk mimarları bir araya getirecek çok yönlü bu yarışma kapsamında, ALTIN ÇEKÜL’e başvuran firmaların ödül için katıldıkları ürünler bu yarışmaya katılacak Mimarlar için ana malzemeyi oluşturacaklar. Katılan firmaların ilettikleri ürünler eşliğinde sektöre yeni atılan (5 yıllık mimarlık ofisi sahibi) Türk mimarlar 2020 senesi için belirlenen tasarım konsepti çerçevesinde en iyi tasarımı oluşturmak için yarışacaklar. ALTIN ÇEKÜL Yapı Kataloğu Ödülleri’nin jürisi, bu yarışmanın da jürisi olarak görev alacak.

Her yılın temasında, mimarlar ve yapı malzemesi firmalarının malzemelerinin birleştiği bir tasarım yarışmasının ardından bir maket / proje enstalasyonu sergilenecek. Temaya uygun yapı malzemeleri kullanma zorunluluğu olan bu kategoride 2020’nin teması “Taşınabilir Yaşam Birimi”.

 

  • Tarih:15 Nisan - 15 Ekim 2020

 

Benzer Etkinlikler

>