Building Catalog - Platform for Creating Qualified Space

Contact Us +90 (850) 303 27 83
Sürdürülebilir Dış Cephe Alçı Plakası EXreme İkinci Kez Ödül Aldı

Sürdürülebilir Dış Cephe Alçı Plakası EXreme İkinci Kez Ödül Aldı

İstanbul Sanayi Odası’nın düzenlediği “2024 Yeşil Dönüşüm Ödülleri” kapsamında “Sürdürülebilirlik İş Birliği” kategorisinde sürdürülebilir dış cephe alçı plakası EXtreme birincilik ödülüne layık görüldü.

ABS EXtreme dış cephe alçı plakası; 2023 yılında da 10.’su düzenlenen “2023 Sürdürülebilir İş Ödülleri” kapsamında "İşbirliği-Kurum” kategorisinde ödüle layık görülmüştü.

Gelecek için "Sürdürülebilirlik"

Türkiye’nin ilk ve tek 8 kg/m2 biyoteknolojik küf engelleyici mikrokapsüller içeren sürdürülebilir dış cephe alçı plakası EXtreme, iki farklı sürdürülebilirlik ödülüne sahip. Bu prestijli ödüller, ABS Alçı’nın geleceği olan yapılar için yenilikçi alçı teknolojileri geliştirerek sürdürülebilir bir yaşama katkı sağlamaya olan kararlılığını ve bağlılığını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Sürdürülebilir dış cephe plakası EXtreme, sadece yüksek performansı ve dayanıklılığıyla değil, üretim süreçlerindeki titiz çalışmalar sayesinde karbon ayak izinin sürekli bir şekilde azaltılmasıyla da öne çıkıyor. Extreme dış cephe plakasının aldığı ödüller; sürdürülebilir inovasyonlarının ve düşük karbon ayak izine dayanan üretim prensiplerinin sektörde ne kadar önemli bir etki yarattığını gösteriyor.